Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

România a recunoscut crima

Zoom România a recunoscut crima

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, și-a recunoscut faptele. Acum mai rămâne ca și statul român să-și recunoască complicitatea.

STS despre cazul de la Caracal: „Reconfirmăm că nu au fost inadvertențe, sincope sau defecțiuni tehnice“. Exact cum ne așteptam, a fost nesimțire și prostie.

Nicolae Moga, ministrul de Interne, l-a demis pe șeful IPJ Olt. Țineți minte acest nume: Cristian Voiculescu, comisar-șef. De ce? Pentru că în două-trei săptămâni va ajunge pe un post poate mai mare decât acesta, așa cum se întâmplă cu România rotirilor de cadre.

Șeful Poliției Caracal, demis și el, a declarat: „Noi, ca polițiști, am acționat perfect“. „Ca și polițiști“, băi, incultule!

Un polițist i-a spus tatălui Alexandrei că e bun de plată dacă se dovedește până la urmă cu fata „a plecat cu vreunul“. După crimă, după judecarea criminalului și după condamnarea lui, să nu uităm că rămânem mai departe cu aceeași Românie: misogină și cu autorități schimonosindu-se de dureri în fund.

Tehnologia de localizare a apelurilor folosită de STS în Serviciul 112 este cât se poate de performantă. Dacă strigi destul de tare 112, ei te aud imediat și trimit pe cineva să te salveze.

Ludovic Orban e nervos că Viorica Dăncilă face pe empatica. În opinia lui Orban, nu are voie. El, înschimb, are, că e om bun și ea e rea. Îmi pare rău, dar chiar nu pot să exprim mai bine infantilismul lui Ludovic Orban.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Dragi cetățeni români!

  3 decembrie 2019

  Klaus Iohannis nu-i chiar nepotul feldmareșalului Mackensen, dar cu siguranță cîțiva uncheși de-ai săi au bătut pas de defilare pe Calea Victoriei în 1916, cînd nemții au intrat ca-n brînză […]

 • România normală

  3 decembrie 2019

  Nimeni nu știe cum arată România Normală, cu atît mai puțin noul președinte Iohannis, care a apărat acest slogan cu fălcile încleștate, ca și cum s-ar fi temut să nu […]

 • Ruleta românească

  3 decembrie 2019

  Rar a fost dat României să vadă sinucigași mai talentați decât cei din Guvernul Orban. Ar fi, poate, un spectacol simpatic dacă nu i-ar afecta pe deja din ce în […]

 • Rușinea de a fi stîngist

  26 noiembrie 2019

  Datorită mamuților cu păr, cu burtă sau cu chelie din PSD, intelighenția românească de stînga, rușinată, se dopează cu praful marxismului prin cafenele obscure sau prin facultățile de Filosofie, așteptînd […]

 • Țară, țară, vrem președinte!

  26 noiembrie 2019

  Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura la președinția României, pentru un al doilea mandat, în iunie 2018, cu aproape un an și jumătate înainte de alegerile prezidențiale. De atunci, KWI așteaptă […]