Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

România a recunoscut crima

Zoom România a recunoscut crima

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, și-a recunoscut faptele. Acum mai rămâne ca și statul român să-și recunoască complicitatea.

STS despre cazul de la Caracal: „Reconfirmăm că nu au fost inadvertențe, sincope sau defecțiuni tehnice“. Exact cum ne așteptam, a fost nesimțire și prostie.

Nicolae Moga, ministrul de Interne, l-a demis pe șeful IPJ Olt. Țineți minte acest nume: Cristian Voiculescu, comisar-șef. De ce? Pentru că în două-trei săptămâni va ajunge pe un post poate mai mare decât acesta, așa cum se întâmplă cu România rotirilor de cadre.

Șeful Poliției Caracal, demis și el, a declarat: „Noi, ca polițiști, am acționat perfect“. „Ca și polițiști“, băi, incultule!

Un polițist i-a spus tatălui Alexandrei că e bun de plată dacă se dovedește până la urmă cu fata „a plecat cu vreunul“. După crimă, după judecarea criminalului și după condamnarea lui, să nu uităm că rămânem mai departe cu aceeași Românie: misogină și cu autorități schimonosindu-se de dureri în fund.

Tehnologia de localizare a apelurilor folosită de STS în Serviciul 112 este cât se poate de performantă. Dacă strigi destul de tare 112, ei te aud imediat și trimit pe cineva să te salveze.

Ludovic Orban e nervos că Viorica Dăncilă face pe empatica. În opinia lui Orban, nu are voie. El, înschimb, are, că e om bun și ea e rea. Îmi pare rău, dar chiar nu pot să exprim mai bine infantilismul lui Ludovic Orban.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]

 • #danbarnafacts

  13 august 2019

  Din spuma mării contractelor cu statul a apărut, imaculat și superb în nimicnicia lui, ca un câine turbat, Dan Barna. Și, deodată, a început să spună tâmpenii. Poate îl știți. […]

 • Caracal, mon amour

  6 august 2019

  Zilele trecute, pe la ora cînd Ion Cristoiu obișnuiește să tragă pe nări praful din Biblioteca Academiei, îmi făcui și eu rondul pe la Piața Obor, unde zarzavagiii scot natura […]

 • Olimpiada PROȘTILOR

  6 august 2019

  România și-a încredințat destinul unor șarlatani. Șefii de ieri și de azi ai țării, fie ei președinți, miniștri, primari sau parlamentari, trăiesc, cu rare excepții, din impostură. Prosperă din fals, […]