Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Românii au amuzament

Zoom Românii au amuzament

Magistrații vor avea ratele la apartament plătite de stat. Legea a trecut de Senat și se pare că se îndreaptă spre neantul care e România de azi.

Halucinant e argumentul care vine odată cu avizul CSM: „Modificarea preconizată va accelera piața imobiliară prin creșterea cererii de achiziționare de imobile sau de construire de clădiri noi, fiind astfel create sau menținute numeroase locuri de muncă“.

Întrebarea care se naște de aici e alta: de ce să nu plătească statul ratele tuturor românilor din moment ce oricum acești bani nu fac rău, ci doar bine ajutând sectorul imobiliar?

De ce nu triplăm salariile, ajutând astfel alte și alte sectoare?

Să nu uităm că peste 4.700 de magistrați încasează pensie specială cu o valoare medie de peste 21.000 de lei. Din această sumă, peste 19.000 de lei sunt suportați de la bugetul de stat și nu din contribuția la sistemul public de pensii.

E dramatic și amuzant, trebuie să recunoaștem: pare un asalt al Puterii. Parlamentarii și aleșii locali vor bani, magistrații vor bani, cine știe ce alte legi plutesc spre adoptare în măruntaiele puturoase ale acestei coaliții.
Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

  1. #1

    Iata ca se face, in fine, dreptate si oamenilor cu studii de drept(i).

  2. #2

    Avizul asta e bun si pentru bombardarea Ucrainei. Locuri de munca in constructii….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint