Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Simion, AUR la casa omului

Zoom Simion, AUR la casa omului

Georgică Simion își duce mai departe planul de suspendare a președintelui. Trei miniștri atât de hotărâți cum e Simion să ducă lucrurile la bun sfârșit dacă am fi avut în ăștia 30 de ani, am fi fost departe acum. Și să nu fi fost demenți, bine]nțeles. Deși parcă n-aș mai ține atât de mult la condiția asta. Cert e că, dacă ar fi să car un frigider la etajul 10, la unul ca Georgică aș apela.

„În mandatul meu, PMP nu dispare“, a zis Cristian Diaconescu. Moment în care, știu, v-ați întrebat: „Serios, mai există PMP?“.

Asta cu premierul prin rotație e ca în gluma aia cu bătaia: ne-am bătut parte-n parte, mai dădea și el, mai primeam și eu.

România vede Campionatul Mondial din Qatar la televizor. Când te gândești că generația lui Dobrin, spre exemplu, abia dacă se califica să prindă un meci la radio.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat că Rusia concentrează trupe la granița cu Ucraina. Nu e de râs, Mircea Geoană s-a echipat, a zis celebrul „Mihaela, dragostea mea“ și a plecat pe linia frontului.

Ludovic Orban lucrează la o nouă construcție politică liberală. Momentan trage de ministrul Educației să i se alăture, pentru mereu i-a plăcut cum a sunat „PNL-Câmpeanu“.

Vasile Blaga a fost achitat în dosarul de luare de mită. Liberalul (asta a fost gluma) ar fi primit șpagă 700.000 de euro. Deși Pinalti a recunoscut că banii au trecut pe la el și au ajuns la Blaga, judecătorii au găsit o portiță în lege care spune că, dacă e vorba despre un fost pedelist mega-grețos, atunci s-ar putea foarte bine ca fapta să nu existe.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale