Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Șobo

Zoom Șobo

George Simion conduce oamenii prin Casa Poporului, știe toate culoarele pe de rost, intrări, ieșiri, e meseriaș, până la urmă trebuie să-și ocupe timpul cu ceva. Un lucru e clar: el e șobolanul ăla după care trebuie să te ții în cazul unui incendiu.

Raluca Turcan a cerut demisia lui Florin Cîțu. Nici în urma acestui gest disperat Raluca nu a prins loc în guvern.

A fost chemată Poliția pentru că Șoșoacă nu voia să poarte masca în Parlament. Bineînțeles că doamna Diana era în legalitate, avea o adeverință de la medic că e scutită de controalele Poliției din cauza unei deviații de sept.

Ministerul Muncii spune că nu sunt bani de pensii și alocații. Abia acum pot fi mărite liniștit cu oricât, pentru că nu deranjează pe nimeni.

Iohannis a ajuns la al șaptelea premier în ultimii șase ani. Dacă-i spune cineva asta înnebunește: adică au trecut atâția ani și el nu a fost la un turneu de golf în străinătate?

Domnul Kelemen Hunor a uimit, în timpul negocierilor pentru formarea guvernului, cu o remarcă: „Nu este posibil să stăm cu pantalonii dați jos până la genunchi și să așteptăm poștașul zâmbind în fiecare lună“. Știu, a fost frumos în Imperiul Austro-Ungar, dar totuși poștașii aveau prea multă putere.

Ludovic Orban își face un nou partid liberal. Ca să nu-și mai bată atâta capul cu denumiri care oricum nu contează așa mult în ochii oamenilor, propun să-i zică, simplu: FCSB.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint