Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un virus SARS-CoV-2 s-a îmbolnăvit de la bacteriile intraspitalicești din România

Zoom Un virus SARS-CoV-2 s-a îmbolnăvit de la bacteriile intraspitalicești din România

Situație neplăcută într-un spital din București, unde un virus SARS-CoV-2, sănătos și vioi, venit tocmai din China, s-a contaminat cu bacterii intraspitalicești autohtone în timp ce infecta pașnic un pacient.

Reprezentanții spitalului neagă că bacteriile intraspitalicești ar proveni din spitalul lor și dau vina pe viața dezordonată a virusului, care a cam sărit de la persoană la persoană în ultima vreme, fără să se uite cu atenție pe cine infectează. „Este o minciună și o calomnie ce se afirmă în mass-media că ar trebui să ne crape obrazul de rușine fiindcă am îmbolnăvit un virus nevinovat, care nici măcar nu e de la noi din țară și nu ne cunoaște obiceiurile“, spune managerul spitalului în care s-a petrecut drama. „Deci ne-am uitat toți colegii pe analizele virusului: stafilococ auriu, tuberculoză, candida, Clostridium Difficile, gonoree… Ce vorbești, domnule!? N-avem noi bani de așa ceva. Noi avem două bacterii mari și late în toată clădirea: o bacterie mîncătoare de carne la etajul doi, pe care am botezat-o Costică, și o boala legionarului care stă la subsol și se ferește de comuniști.“

Din cauza situației delicate, momentan virusul a fost transportat în străinătate pentru tratament și recuperare, urmînd să se întoarcă cu prima ocazie pentru a-și continua vacanța în România.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale