Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ungaria lovește din nou

Zoom Ungaria lovește din nou

De ce ne era mai teamă se pare că nu am scăpat. Florin Cîțu: „Ni se fură forță de muncă peste graniță în Ungaria. Cu autobuzul pleacă dimineața și se întorc seara“. Nimic, dar nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă PSD… dacă PSD.

Asistentelor de la Spitalul Witting li s-a comunicat de către conducere că trebuie să verifice din când în când prizele din spital. Ceea ce ele, bineînțeles, fac.

Se duc campanii grele, și exclusiv orale, pentru depolitizare. Pare că e unanim acceptat faptul că în politică sunt doar jigodii, incompetenți și ciorditori.

Teodosie Snagoveanul, sursa Mache a fostei Securități, a ajuns un fel de rebel al neamului, acest Jim Morrison de neascultat: ocolește filtrele de Poliție, nu poartă mască, îndeamnă la revoltă, vorbește ca un drogat despre o lume de apoi.

Premiul „Alegătorul anului 2020“ merge către acel cetățean care poate să spună în trei secunde pe listele cărui partid candidează Cristian Diaconescu. Și nu, Cristian Diaconescu nu e „Domnul Dan“, atenție!

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, are COVID-19. Nici n-ai ajuns bine pe funcție, bă, și te-ai pus pe adunat!

Suntem pe un trend descendent al îmbolnăvirilor cu coronavirus. Pandemia poate fi stopată oricând în România, dar probabil că ar râde toți de noi dacă am stopa definitiv testarea.

S-a pierdut legea cu redeschiderea piețelor. A plecat de la Parlament, dar nu a ajuns la Cotroceni pentru promulgare. Ultima oară a fost văzută la o tarabă pe trotuar, tremura de frig ca un rahat.

2 comentarii

 1. #1

  In doua secunde: PMP. Impreuna cu Bichir, Tomac, Neamtu si Dorinel Munteanu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cum să nu murim

  19 ianuarie 2021

  Mihai Eminescu a învățat să moară cu mult înainte de-a muri la un azil de nebuni și-a mai murit o dată cînd a ajuns nume de cofetărie în orășelele de […]

 • Școală să fie, dar și pușcărie!

  19 ianuarie 2021

  România se împarte iar în două: vaccinații și ceilalți. Elixirul Pfizer vine în doze mici și selective, așa că viața normală are de stat la coadă încă multe luni. Așa […]

 • Ce frumoasă vaccinare!

  19 ianuarie 2021

  „Trebuie să fim pregătiți și tocmai de aceea am convocat astăzi o întâlnire cu ministrul Sănătății și cu experții din domeniul vaccinologiei. Am evaluat stadiul pregătirilor României și am discutat […]

 • Metamorfoza țăranului român

  12 ianuarie 2021

  Dacă pînă acum cinci-șase ani mă dădeam de ceasul morții că boarea societății de consum a ocolit satele românești, astăzi cantitatea de supermarket-uri și de superbet-uri pe cap de băștinaș […]

 • Vaccinați, băieți, orice, numai vaccinați!

  12 ianuarie 2021

  Campania de vaccinare a devenit o tristă eroare de vorbire. Iohannis și-a retras capul din prompter și l-a lăsat pe bietul colonel Gheorghiță să încaseze singur cartușele urii populare, pe […]