Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ungaria lovește din nou

Zoom Ungaria lovește din nou

De ce ne era mai teamă se pare că nu am scăpat. Florin Cîțu: „Ni se fură forță de muncă peste graniță în Ungaria. Cu autobuzul pleacă dimineața și se întorc seara“. Nimic, dar nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă PSD… dacă PSD.

Asistentelor de la Spitalul Witting li s-a comunicat de către conducere că trebuie să verifice din când în când prizele din spital. Ceea ce ele, bineînțeles, fac.

Se duc campanii grele, și exclusiv orale, pentru depolitizare. Pare că e unanim acceptat faptul că în politică sunt doar jigodii, incompetenți și ciorditori.

Teodosie Snagoveanul, sursa Mache a fostei Securități, a ajuns un fel de rebel al neamului, acest Jim Morrison de neascultat: ocolește filtrele de Poliție, nu poartă mască, îndeamnă la revoltă, vorbește ca un drogat despre o lume de apoi.

Premiul „Alegătorul anului 2020“ merge către acel cetățean care poate să spună în trei secunde pe listele cărui partid candidează Cristian Diaconescu. Și nu, Cristian Diaconescu nu e „Domnul Dan“, atenție!

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, are COVID-19. Nici n-ai ajuns bine pe funcție, bă, și te-ai pus pe adunat!

Suntem pe un trend descendent al îmbolnăvirilor cu coronavirus. Pandemia poate fi stopată oricând în România, dar probabil că ar râde toți de noi dacă am stopa definitiv testarea.

S-a pierdut legea cu redeschiderea piețelor. A plecat de la Parlament, dar nu a ajuns la Cotroceni pentru promulgare. Ultima oară a fost văzută la o tarabă pe trotuar, tremura de frig ca un rahat.

2 comentarii

 1. #1

  In doua secunde: PMP. Impreuna cu Bichir, Tomac, Neamtu si Dorinel Munteanu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cel mai primejdios drum

  11 mai 2021

  Marele explorator care a călcat pe spinarea aligatorilor din mlaștini, dansînd pe buza prăpăstiilor cu rucsacul în spinare, înfășurat în voalul de zăpadă al miresei din Kilimanjaro, după ce a […]

 • Baroni, aruncați armele!

  11 mai 2021

  La parastasul ursului Arthur nu s-a auzit nici un bocet pesedist. Nici liberalii și nici ungurii nu s-au grăbit să-și tragă mucii la căpătîiul splendidei fiare. Toți iubitorii de natură […]

 • Vaccinații über alles

  11 mai 2021

  Bâjbâim neputincioși încă de la începutul lui 2020, în încercarea de a găsi un dușman cât de cât decent. Să fie măcar vizibil, să-l putem fotografia, filma și expune public, […]

 • De ce e mai coruptă stînga decît dreapta

  4 mai 2021

  Cine a furat mai mult: PDSR-ul lui Ion Iliescu în lungul și înverșunatul lui jaf din anii ’90 sau CDR-ul lui Constantinescu în haotica guvernare din anii 1996-1999? Cine s-a […]

 • Emasculata concepție

  4 mai 2021

  De ce se ratează complet partidele și politicienii așa-zis noi atunci când ajung la putere sau în apropierea ei? E o întrebare pe care uneori nici măcar nu vrem să […]