Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Armata română se întoarce din Afganistan, după ce n-a reușit să treacă de faza grupelor

Zoom Armata română se întoarce din Afganistan, după ce n-a reușit să treacă de faza grupelor

Dezamăgire imensă în rândul suporterilor români, după ce armata noastră națională a început operațiunile de retragere din Afganistan, nereușind să treacă de faza grupelor. Premierul Ponta e mulțumit însă de prestația băieților noștri și speră ca la următorul război aceștia să facă o figură mai frumoasă.

”Am întâlnit un adversar extrem de motivat, care a atacat permanent. S-a văzut clar că talibanii au multe războaie la activ. Experiența lor internațională e net superioară, n-ai ce să-i faci. Mă gândesc tot mai serios ca până la conflagrația următoare să organizez un război amical cu Rusia. La acest nivel, e foarte important ca băieții noștri să aibă războaie în picioare. Chiar dacă unii dintre ei nu vor mai avea picioare”, a încheiat premierul, într-o notă veselă.

Deși mulți au sărit să-l atace pe ministrul Dușa pentru acest eșec, Ponta a ținut să precizeze că multe țări cu tradiție militară nici măcar nu s-au calificat. ”În acest moment, putem spune că nu mai există armate mici, orice rezultat este posibil. Un singur sfat le-am dat băieților noștri: Focu’ la ei și – ai, n-ai armă – tragi în inamic.”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint