Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Australia a dat lumii pe Mozart, cangurii și… autostopista de pe pistă?

Zoom Australia a dat lumii pe Mozart, cangurii și… autostopista de pe pistă?

Un turist azer a reușit să golească un întreg bar în Portugalia după ce a comandat, din greșeală, o granadă (granat) în loc de suc de rodie (granata). Îndatoritor, chelnerul i-a dat pe toți afară, a chemat Poliția, a făcut din țînțar armăsar, dar, cînd trebuia să-i ceară scuze clientului, s-a uitat la bomba cu ceas de la mînă și s-a făcut nevăzut, sub motiv că i s-a terminat tura și trebuie să ajungă repede undeva. Probabil că, în urmă lui, azerul a comentat descumpănit: „A, deci totuși înțelegi ce zic? Atunci, stai, măi omule, că am vorbit la nervi, e fizic imposibil să te bagi înapoi acolo…“

Vești bune: Iranul a dezmințit cu tărie zvonurile conform cărora Ronaldo ar fi fost condamnat la 99 de lovituri de bici pentru că a îmbrățișat o femeie în mod platonic. Au dreptate și oamenii aia să se supere: nu e normal să crezi o asemenea absurditate doar pentru că este vorba despre un regim primitiv care-și omoară uneori femeile în bătaie dacă nu poartă corect batista pe cap.

O sportivă celebră în Coreea de Sud a descoperit, după ce și-a prezentat public logodnicul, că acesta era nițeluș cam… femeie. Și nițel cam condamnată penal pentru tentativă de fraudă. În orice caz, concluzia e clară: deci e adevărat stereotipul ăla cu asiaticii care au puțe extrem de mici.

O femeie din Australia, speriată că pierde zborul, a intrat pe pistă și a făcut semne disperate pilotului să oprească avionul și să-i deschidă și ei ușa. Evident, autoritățile au arestat-o pentru încălcarea normelor de securitate și – asta e garantată – pentru port ilegal de rafie. Pentru că n-ai cum, trebuie să fii ultima țărancă să ieși pe pistă fără să ai rafia la tine. Să sperăm că Justiția îi va acorda circumstanțe atenuante pentru că, în trecut, a aplaudat la fiecare aterizare.

 

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint