Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Banciu o desființează pe Simona Halep: Nu e mare lucru să câștigi la Wimbledon dacă ești bun la tenis

Zoom Banciu o desființează pe Simona Halep: Nu e mare lucru să câștigi la Wimbledon dacă ești bun la tenis

Cunoscutul realizator TV Radu Banciu a lansat un nou atac la adresa Simonei Halep. El a spus că nu e mare lucru să câștigi turneul de la Wimbledon dacă te pricepi la tenis așa cum se pricepe ea și că orice prost ar ieși triumfător cu abilitățile, determinarea și inteligența ei de joc.

“Hai să fim serioși, aici vorbim de fapt despre noroc chior. Orice neica-nimeni care se năștea cu talentul și ambiția ei putea să câștige la Wimbledon. S-o văd eu pe Halep cum o mai bătea pe Serena în finală dacă nu se pricepea deloc la tenis. Ei, da, aia ar fi fost o performanță adevărată, nu ce-a făcut fata asta din Constanța care se crede acum cea mai mare și cea mai tare doar pentru că a câștigat un turneu pe iarbă. Păi, dacă-mi dați mie la ora asta o rachetă de tenis, abilitățile și inteligența Simonei Halep, o bat și eu pe Serena de-o usuc. Și, rețineți, eu n-am jucat tenis în viața mea!”

Radu Banciu a lansat o provocare la adresa Simonei Halep: dacă se crede o sportivă redutabilă, să joace un meci de fotbal cu echipa Olympique de Marseille. “O las pe ea să-și aleagă terenul, ca să nu zică pe urmă că francezii ar avea vreun avantaj”, a precizat Banciu, care se-ndoiește sincer că Halep poate să scoată mai mult de un egal, în condițiile în care echipa din Marsilia n-a mai câștigat un campionat din 2010.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    hai la noi sa batem campii

  2. #2

    Radu Banciu ,si atit,si nimic mai mult

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale