Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bianca Drăgușanu (nu stă cu mîinile în sîn): „Claudia Pătrășcanu e ca o coropișniță, e cazul să mă lase în pace.“

Zoom Bianca Drăgușanu (nu stă cu mîinile în sîn): „Claudia Pătrășcanu e ca o coropișniță, e cazul să mă lase în pace.“

Gen Fir-ai a dracu’ de coropișniță

Bianca Drăgușanu (nu stă cu mîinile în sîn): „Avem și legi în România, am și avocați, am și bani. Claudia Pătrășcanu e ca o coropișniță, e cazul să mă lase în pace.“ (Playtech.ro, 11 iulie)

Destul de urît din partea Biancăi să folosească apelative din astea jignitoare, mai ales că nici ea nu e chiar ușă de biserică, pentru că, dacă ar fi, ar fi o ușă de biserică foarte ciudată, cu sîni pe ambele părți, buze mărite și coaste modelate, pe care toată lumea intră și iese ca la nebuni.

 

Gen Emoție cerebrală

Marius Crăciun (finalist Survivor): „Simt emoții plăcute și neplăcute.“ (Libertatea, 11 iulie)

Destul de drăguț, dar dacă în locul lui era domnul Gică Hagi, fraza ar fi sunat mult mai coerent: „Simt emoții plăcute și neplăcute, așa și-așa plăcute, nu prea plăcute, mai mult neplăcute, nu simt nimic“.

 

Gen Madonna cu de toate, fără ardei iute, extra-maioneză

Vica Blochina (prietenă cu Madonna): „După ce s-a filmat prin hotel, Oana Roman le-a trimis ălora din recepție și ei au spus «Ohh… you are famous» și ce crezi că spune ea: «Do you know Madonna in America? I am Madonna in România», am leșinat de rîs. După, am mers la restaurant cu Madonna de România. La restaurant, à la carte, și-a comandat șase creveți și au făcut 100 de euro. Nu vrei să știi ce i-a făcut ospătarului pentru ăia 100 de euro. Am crezut că nu este adevărat. Cum a înjurat și cum a țipat că să-i facă reducere și i-a făcut 20 de euro.“ (Cancan, 7 iulie)

Mai mult ca sigur, există o explicație logică pentru tot circul ăsta și Oana Roman voia să zică că seamănă cu Maradona, nu cu Madonna, dar s-a pierdut mult la traducere.

 

Gen Ura și la gară

Oana Roman (chiar Madonna): „Ura nu poate fi evoluție. Mă ajută în schimb să îmi dau seama că am o viață frumoasă. Am atît de multe preocupări frumoase că n-am timp să urăsc sau să invidiez pe nimeni.“ (Libertatea, 12 iulie)

E greu de înțeles cum poate Oana Roman să spună lucrurile astea în condițiile în care ea ocolește de obicei scara evoluției ca să urce cu scara rulantă a evoluției sau cu liftul evoluției, dar pare de bun-simț ce zice. Atunci cînd ești preocupată de șase creveți e greu să invidiezi pe cineva.

 

Gen Morișca cu noroc

Maria Dragomiroiu (prima doamnă a părului românesc): „Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, și puțin șampon ca să se facă puțină spumă. Apoi torn puțin șampon în mînă, asta e poziția cu capul în jos la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi, ca să-l uscăm, facem morișca! Datorită acestei moriști, eu nu am spondiloză cervicală. La început ai putea să amețești, dar devine o obișnuință în timp. Procesul durează 40-45 de minute.“ (Libertatea, 7 iulie)

Îți dai seama că toată povestea asta e o fantezie obscenă și decadentă în momentul în care se vorbește despre apă caldă. Bine, morișca pare ceva amuzant, asta pînă decolezi ca un elicopter sau scoți cuiva un ochi.

 

Gen Drogăția națiunilor

Fulgy (are deviație de sept): „Eu nu sînt o amenințare publică, ci una mondială, dacă îmi mai supărați părinții, dar nu voi, ceilalți, dar nu e cazul de așa ceva, eu am început să mă ocup de mine.“ (Libertatea, 7 iulie)

Rîdem, glumim, dar există grupări teroriste din lumea a treia care consumă mai puține droguri și fac mai puține amenințări. Nu sînt foarte multe, dar sigur nu le place să fie trase în piept.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Minoritatea lui Onan

  27 iulie 2021

  LGBT nu mai e ce-a fost. Buchetul erotic al diversității de sex și de gen a ajuns o pădure tropicală în care exploratorii descoperă, fără odihnă, specii noi. LGBT e […]

 • Când au băgat ăștia și prostie în vaccin?

  27 iulie 2021

  Campania publicitară a Guvernului ne spune că vaccinul conține o sumedenie de lucruri. Realmente o sumedenie. Și toate, aproape toate sunt aspiraționale, pentru diverse segmente ale populației. Dar, pentru că […]

 • La vache qui rit

  27 iulie 2021

  Fîntînă cu găleata furată de-un calic la care se închinară-nsetații șapte veacuri, pe miriștea cu părul uscat de borangic, în țara unde parcă nu s-a-ntîmplat nimic, Istoria bolește și nimeni […]

 • Strigături oltenești cu ocazia celei de-a patra descălecări a pandemiei

  20 iulie 2021

  Biată Coană-a Europii stă cu ochii pe colac, suferă de boala popii, ține mila sub capac. Patimă neîntreruptă de COVID și de buget, vino, lady, prin conductă, că te-aștept la […]

 • România ignorantă

  20 iulie 2021

  Modești și neobosiți, acești copii își trăiesc succesul în tăcere. Din mințile lor izvorăște toată frumusețea care lipsește unei țări întregi. Pe medaliile lor, din care s-ar putea clădi un […]