Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce mai numim școală?

Zoom Ce mai numim școală?

Sorin Cîmpeanu a făcut o „videoconferință online“ cu inspectorii. I-a întrebat în ce secol trăim.

Să dea Domnul să nu se mai întâmple vreo tragedie. Nu de alta, dar are și domnul președinte programare la parapantă pe joia viitoare.

O fostă polițistă, pensionată la 42 de ani, va fi readusă la Ministerul de Interne de către USR-PLUS. Respect! O țară care nu-și respectă bătrânii nu are ce căuta în istorie.

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății și al Nenorocirilor: „Sistemul sanitar are păcate vechi, de 30 de ani. Mai ieri am avut infecții nosocomiale, azi vorbim despre incendii și pandemie. Nu se știe ce altă grozăvie va veni peste noi mâine“. Numai un cutremur calumea ne scapă de toate nenorocirile astea.

Of, ce mult a avut de alergat Șoșoaca în week-end: ba la „Matei Balș“, ba la Ministerul Sănătății, ba la Sfântul Pantelimon! Mă rog, părerea mea e să-și facă timp, măcar o dată pe săptămână, și să se mai spele pe cap.

Valeriu Gheorghiță a zis multe cifre.

Un bebeluș a murit după ce a fost înecat la botez. Înțeleg că trimitem soldați în teatrele de luptă, dar de ce nu trimitem și popi la Guantanamo?

România e pe primul loc în Uniunea Europeană la capitolul case supraaglomerate. Iar asta e foarte bine, se înghesuie oamenii, își țin de cald unii altora. #Solidaritate.

2 comentarii

 1. #1

  Acum, cu mediatizarea incendiilor din spitale, pentru a baga si mai tare frica-n poporul plin de ,,comorbitati”, ,,decidentii” or sa instruiasca inspectorii ca sa vegheze pentru ca-n scolile patriei, pe langa mascuta si gelul din ghiozdan, participantii la ,,actul educational” sa se inarmeze si cu cate-un extinctor. Nu de alta, dar, din cele peste 22 de mii de cladiri de scoli si gradinite de pe aceste meleaguri care n-au autorizatie la incendiu (din totalul de 26 de mii), nu se poate sti care va ,,ceda”. Daca cu ,,virusii’ nu-s sanse ca sa castigam lupta (ca sa tot transforma, din tulpina in tulpina, ca de’, sunt virusi, la ce te poti astepta?) macar numarul incendiilor sa incercam sa-l limitam.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Norocul rîmă-n soarele cu pete

  13 aprilie 2021

  Norocul rîmă-n soarele cu pete precum un porc umflat cu diamante, cum l-aș ademeni-n vîrtej și pante spre cocinile sfinte să se-mbete, frică îmi e să nu ne creadă plante […]

 • Boala băncii nebune

  13 aprilie 2021

  România a împrumutat săptămîna trecută 3,5 miliarde de euro de pe ceea ce Guvernul numește „piețele externe“. Aceste piețe puteau să fie și interne, fiindcă ele reprezintă, de fapt, băncile-mamă […]

 • Prizonierii lui 5%

  13 aprilie 2021

  936.864 de români au votat, în decembrie 2020, cu alianța USR-PLUS pentru Senat și 906.965 de cetățeni români au votat cu alianța USR-PLUS pentru Camera Deputaților. Nici măcar 5% din […]

 • Rugăciunea preafrumoasei blondine către jandarmul călare pe situație

  6 aprilie 2021

  Motto: ,,Nu pot, nu pot, fată mare, Că mi-e murgul slab de șale“ Stimată și iubită, în veci, Jandarmerie, te rog să-mi pui cătușele și mie. Și fiindcă disperarea mă […]

 • Miracolul prostiei românești

  6 aprilie 2021

  Pentru o clipă s-ar fi putut crede că Iohannis revine din lunga stare vegetală, că transformarea dulapului în om, pe care alchimiștii au negat-o veacuri la rînd, se petrece chiar […]