Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce nu știai despre Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar

Zoom Ce nu știai despre Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar

Nu e prima Cupă Mondială unde e interzisă berea în zona stadioanelor. La Campionatul Mondial din Rusia, din 2018, aveai voie cu bere doar dacă arătai o adeverință de la medic cum că n-ai voie să bei alcool.

Stadioanele de la Cupa Mondială au fost construite în timp record, însă recordul n-a fost omologat pentru că trimisul de la Cartea Recordurilor a murit din cauza condițiilor grele de muncă de pe șantier.

Organizatorii au spus că drepturile omului nu le sunt indiferente. Chiar finanțează niște ONG-uri care se ocupă cu combaterea drepturilor omului.

Mulți se întrebau cum mai pot dormi organizatorii după atâtea abuzuri. Și apoi a venit meciul de deschidere, Qatar-Ecuador, și a fost clar pentru toți cum pot dormi acei oameni.

Marea favorită este Franța. Se pare că organizatorii le-au oprit deja pașapoartele francezilor până în ziua finalei, deci mai devreme oricum nu pot pleca.

FIFA și-a propus ca prin această Cupă Mondială să popularizeze și în alte părți ale lumii încălcarea drepturilor omului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint