Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce nu știai despre destinația ta turistică preferată

Zoom Ce nu știai despre destinația ta turistică preferată

Sfântu Gheorghe, județul Tulcea – Este singura plajă de pe malul Mării Negre unde turiștii vin echipați cu fluier pentru urși și ghid de conversație român-maghiar, ca să poată cumpăra pâine de la orice magazin din zonă. Din păcate, nu e tocmai ușor de ajuns la Sfântu Gheorghe, pentru că șoseaua până la Murighiol, unde trebuie să lași mașina ca să iei barca, e într-o stare destul de proastă.

Olimp – Legenda spune că în stațiunea Olimp veneau la mare zeii Greciei Antice. Cu timpul, religia lor a devenit tot mai puțin populară, așa că zeii nu și-au mai permis să-și petreacă vacanțele pe litoralul românesc și-au fost nevoiță să se mulțumească cu insulele grecești sau, mai rău, cu Nisipurile de Aur, din Bulgaria. În amintirea concediilor de odinioară a apărut și o carte, care se cheamă Legendele Olimpului. În ea se vorbește despre niște legendari vânzători de porumb de pe plajă, dar și despre turiști care au făcut istorie cu felul în care s-au bronzat.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint