Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai bune răspunsuri la interviul de angajare ca șofer român pe vreme de toamnă-iarnă

Zoom Cele mai bune răspunsuri la interviul de angajare ca șofer român pe vreme de toamnă-iarnă

Este ceață, drumul e acoperit de polei și sînteți la volan. Ce faceți?
a) îi dau talpă, să trec mai repede de zona asta nenorocită. E periculos, voi știți cîți tîmpiți au carnet în ziua de azi? (0 puncte);
b) pornesc, dau flash-uri și claxoane, să știe lumea că vin eu și să-mi facă loc (100 de puncte);
c) nu e problemă, boss: accelerez puțin, că e maşina nouă și e păcat, și merg pe banda de urgență. Dacă e ceață și polei, sigur Poliția stă la secție, deci nu e nici un pericol (1.000 de puncte).

Cum s-a ajuns la acest carambol?
a) nu știu, eu mergeam liniștit pe ambele benzi, ca să nu încurc pe nimeni, și brusc mi-a răsărit în față deșteptul ăsta, pe care l-am tamponat în spate (0 puncte);
b) nu știu, eu respectam legea. Adică nu vorbeam la telefon, că așa se fac accidentele, ci mă chinuiam să găsesc nenorocita aia de tastă pentru hashtag pentru că trebuia să răspund urgent unui mesaj dat aseară de un coleg (100 de puncte);
c) nu știu, eu încercam să fac poze cu accidentul, să dau pe Facebook, și am nimerit în mașina de Poliție (1.000 de puncte).

Ați pus cauciucuri de iarnă?
a) da, le-am pus, le-am pus. Da’ nu mai știu unde le-am pus exact, așa că merg în continuare cu astea de vară, că sînt ca noi (100 de puncte);
b) nu le-am pus, că eu merg doar în oraș cu mașina și doar pe week-end ajung la țară (1.000 de puncte).

27 de vizualizări

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

erbasu
Iubitori de arta
Big Fish
Carne de pui La Provincia