Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele trei etape ale relației cu Eurovision-ul

Zoom Cele trei etape ale relației cu Eurovision-ul

Ca român, e de datoria noastră să avem o relație toxică cu Eurovision-ul, identică cu orice altă relație toxică din viața noastră. Nu, Eurovision, îmi pare rău, îmi faci rău, nu avem cum să continuăm așa, nu mai ai ce căuta aici. Înțelegi? Nimeni nu te vrea! Ce zici? Că n-ai unde să te duci și vrei să mai stai aici, doar pînă îți găsești altceva? Bine, fie! Dar asta e ultima oară, ne-am înțeles? Stai, Eurovision-ule, nu pleca, nu pot să trăiesc fără tine! Nu mă lăsa! Împreună putem să reușim de data asta!

1) Etapa “Nu mă prostiți voi pe mine, io știu mai bine” – Eurovision-ul e o mizerie. Concurenții sînt de căcat. Totul e organizat de TVR. Pe bune? Iar vorbim despre Eurovision? De parcă nu știm toți că Eurovision-ul e doar o scuză geopolitică pentru ca niște țări să voteze niște alte țări cu care sînt vecine și prietene, și toată lumea să voteze cu Rusia. Iar circ cu pitici gotici care cîntă în izmene printre explozii și foc? Iar Mihai Trăistariu care se plînge că i-a făcut cineva ceva?

2) Etapa “Bine, mă uit, dar n-o să-mi placă” – Știu că am zis că nu mă uit, dar am să mă uit. Știi de ce am să mă uit? Pentru că vreau să văd cît de căcat o să iasă anul ăsta! Am io curiozitatea asta bolnavă. Vreau să văd ce mizerie iese ca să pot să zic după aia: “V-am zis eu, ia uite ce mizerie sinistră!”. Plus că e vorba de bani publici aici, deci e datoria mea cetățenească să mă uit ca să văd cum se risipește banul public. Și, cine știe, poate chiar or să apară niște pitici gotici care cîntă în izmene printre explozii și foc, și atunci chiar o să fie distractiv.

3) Etapa “Mi-ați furat Eurovision-ul, nenorociților!” – Piticii gotici care cîntă în izmene printre explozii meritau clar să cîștige! Au fost cei mai buni din concurs și singurul motiv pentru care nu au cîștigat a fost că există interese mari la mijloc. Știam că o să se întîmple asta pentru că așa se întîmplă de fiecare dată, nu merg ăia care merită, merg ăia care trebuie. Dar, oricum, bine că merge cineva! Știu că am zis că Eurovision-ul e doar o scuză geopolitică pentru ca niște țări care sînt vecine să se voteze între ele și toată lumea pe Rusia, dar ce dacă? Acum e șansa noastră să punem România pe hartă și să arătăm ce putem. La luptă, vitejii mei!

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint