Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Centen-are drapel, să-și cumpere

Zoom Centen-are drapel, să-și cumpere

În această frumoasă zi, oricare ar fi ea, să consemnăm momentul în care mitul disidentului PSD-ist pur și demn de iubire generală se ia și se duce să se arunce-n Bahlui. Mihai Chirica era suflețelul curat al PSD-ului în vremurile în care aproape am și uitat pe cine uram din suflet, dar uite că esența tare iese la iveală indiferent de mărimea sticluței. Adică, la final, așa cum la fotbal joacă două echipe și până la urmă câștigă Germania, în campionatul mondial al administrațiilor publice, când două investiții trebuie făcute, tot timpul se dau bani pentru aia care nu e investiție și care presupune să arunci bani pe geam. Cu un pretext pe măsură.

Nu știu dacă nu cumva sufletul acestui Centenar al Unirii se va ridica prin septembrie și va pleca din țară. Prea ne facem de cap folosindu-l ca pretext. Delirul mistic pricinuit de acest eveniment continuă de data asta la Iași, unde Primăria plătește peste 400.000 de lei pentru a cumpăra un steag tricolor, care să fie arborat în centrul orașului.

Mult mai tare e că inclusiv oamenii din instituție se referă la achiziție și o denumesc investiție. Cumplit trebuie să se simtă acest cuvânt nobil după ce, atâția ani la rând, bugetarii României l-au golit de sens și l-au umplut cu steaguri, cursuri de formare profesională, centre de informare turistică și statui. Eh, acum măcar l-au îmbrăcat într-un tricolor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
romania100