Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ciobănaș cu 300 de oaie

Zoom Ciobănaș cu 300 de oaie

Are sinceritatea dezarmantă a unei probleme de matematică, insistența mirosului de rahat în care ai călcat cu două ore înainte, eleganța parvenitului și elocvența unei felii de parizer împachetată în hîrtii de cinci sute de euro. Noi îi spunem mai simplu, Gigi Becali.

Adriana Săftoiu a fost belită pentru că nu a păstrat legămîntul tăcerii peneliste, atît de cunoscut în partid încă din vremurile în care Brătienii își făceau concediile în Tibet, însă cînd Becali a behăit la Tăriceanu a fost mîngîiat pe blană și s-a considerat că a făcut exces de zer.

Știm că omul are o dilemă: dacă ține cu sfințenie postul Crăciunului ce l-ar împiedica, sprijinit și de credința pe care o are și dobînda ei lunară, să-l țină și pe cel de președinte al PNL? Iar Crin Antonescu nu are nimic împotrivă, ni s-a confesat aseară la tv gigi Becali.

Pînă atunci însă, Crin Antonescu mai are de lucru în partid, căci nu poate lăsa pe mîna unui om atît de milos ca Gigi sarcina tăierii de vechi capete liberale. Pe unul ca Gigi ar putea să-l înmoaie lacrimile necredinciosului boier Orban sau promisiunile mincinoase ale nerecunoscătorului boier Chiliman. Astfel, în momentul în care se va instala în fruntea liberalilor, domnul președinte Becali nu va avea altceva de făcut decît să scrie la intrare "PNL" cu litere din aur, bineînțeles, din isuși foarte mici, tot de aur, răstigniți pe cruci de aur.

Dar ce bine e că pînă în 2014 mai sînt doi ani, adică 24 de luni, adică 730 de zile, adică 17.520 de ore, adică tot atîtea prilejuri de a afla chiar din gura lui Gigi cît a plătit la partid, cît a plătit Voiculescu la toți, dar și cît a încasat între timp, mă rog, chestii de-astea. Și, evident, cît de nenorocit e Crin Antonescu. Și totul povestit cu lux de amănunte. Pentru că, știți foarte bine, lui Gigi îi place luxul.

2 comentarii

  1. #1

    Te salut generatie tinara ….poporul are vina si viitor

  2. #2

    Oierul nu-l va alunga niciodata pe ministrul de la cultura….sunt de-acelasi neam…Machidonii nu-si scot ochii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint