Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum să te angajezi la Consiliul Jmenăţean Iaşi

Ca să te angajezi în structurile din subordinea Consiliului Judeţean Iaşi, pe postul de inspector, de pilda, condiţiile de bază pentru proba practică sînt următoarele:

să te cheme Ilona Karina Drost, să posezi o pereche de picioare cu unghi optim şi să fii amanta vicepreşedintelui Constantin Adăscăliţei, zis Irinelul de Bahlui. Celelalte cerinţe: să ai cu 20 de ani mai puţin decît Irinelul vicepreşedinte, ori să fii de vîrsta băieţilor lui (la alegere); să ai experienţă bogată în relaţii cu bărbaţi mult mai în vîrstă şi, de­sigur, mult mai bogaţi; să-l ajuţi pe vicele amant să divorţeze de nevastă, du­pă cîţiva ani de tenis la dublu-feminin.

Pentru postul de şef al pompierilor de la Aeroportul Iaşi, primele condiţii sînt să fii băiatul preşedintelui CJ, Constantin Simirad. Alte cerinţe: să fi lucrat anterior tot la CJ, în sub­ordinea lu’ tăticu’; să ai un pîntece voluminos, ca al lui tata Simirad, pentru a putea suplini cisterna cu apă, în caz de incendiu; să ai un obraz gros, tot ca al lui Simirad-tatăl, pentru a înlocui, în caz de intervenţie, echipamentul de protecţie ignifug; să nu gîndeşti prea repede, ca să nu faci curenţi de aer, deoarece curenţii de aer amplifică incendiile.

2 comentarii

  1. #1

    De fapt Lucian Simirad ,se pregateste pentru postul de comandant de aeroport,desi nu are scoala militara ,este lt.col.in rezeva.Postul de comandant de aeroport este ocupat interimar de multa vreme de consilerul dlui.Constantin Simirad.Cand se va ivi un moment potrivit Lucian Simirad,va deveni director al aeroportului IASI.

  2. #2

    coane simirad…oleaca di’ jena, ce naiba!…
    (se-ntoarce tata-n mormant)…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100