Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Din like în puț

Zoom Din like în puț

Cîntăreața Loreen, reprezentanta Suediei, a cîștigat finala Eurovision de la Liverpool. E pentru a doua oară cînd Loreen cîștigă concursul Eurovision, după ce s-a clasat pe primul loc și la ediția din 2012, ceea ce înseamnă că are pe persoană fizică mai multe victorii decît are România, ca țară. Și apropo de România: reprezentantul nostru n-a reușit nici măcar să se califice în finală. Se pare că a trecut și aici vremea Generației de Aur, cînd ne băteam de la egal la egal cu Ucraina și Finlanda. Nu mai prindem noi generație ca aia din care făceau parte Luminița Anghel, Trăistariu și Sanda Ladoși.

Volodimir Zelenski a făcut o vizită la Vatican, unde s-a întîlnit cu Papa Francisc. El a făcut apel la Suveranul Pontif să trimită urgent în Ucraina cîteva zeci de papamobile, pe care să le folosească pe cîmpul de luptă ca să creeze o diversiune și să-i atace pe ruși cît timp ofițerii Moscovei se-ntreabă ce-i cu vehiculele alea mici și lente ca niște mașinuțe de golf prevăzute cu geamuri antiglonț.

Un youtuber american care a recunoscut că a prăbușit intenționat un avion pentru vizualizări riscă 20 de ani de închisoare. Avocatul youtuber-ului a cerut pentru clientul său clemență, like, share și subscribe.

Polonia investește tot mai mult în apărare, așa că armata poloneză ar putea ajunge în curînd una dintre cele mai puternice armate din lume. Atît de puternică încît i-ar putea învinge cu ușurință de data asta pe cei cîțiva plăieși care apără Cetatea Neamțului.

O polițistă din Statele Unite a folosit cardul unui mort pentru diverse cheltuieli personale și programări la coafor. Mi se pare o lipsă crasă de respect față de mort. Trebuia să-l întrebe mai întîi pe el dacă e de acord. Poate că omul voia să ia banii cu el pe lumea cealaltă, mai știi?

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint