Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dragnea, decis să-i spună Legii Defăimării Legea Bună, ca să nu mai aibă nimeni nimic de obiectat

Zoom Dragnea, decis să-i spună Legii Defăimării Legea Bună, ca să nu mai aibă nimeni nimic de obiectat

Mișcare machiavelică a lui Liviu Dragnea. După ce o națiune întreagă a criticat legea defăimării, șeful PSD vrea să salveze imaginea acestui act normativ intitulând-o Legea Bună.

Dragnea speră că poporul va da dovadă de rațiune și moderație și nu va ataca frenetic o lege care admite încă din titlu că are un rol benefic în societate.

”M-am gândit mult dacă să vin cu acest proiect de lege”, a mărturisit Dragnea. ”Mi-am dat seama, totuși, că românii au nevoie de o lege bună. În ultimii ani, Parlamentul a adoptat prea multe legi care s-au referit la sănătate, educație și alte probleme curente și reale de care eu, unul, m-am cam săturat. A venit vremea să adoptăm și o lege bună, care admite acest lucru încă din titlu.”

Dragnea a spus că Legea Bună intră în dezbaterea Camerei Deputaților săptămâna viitoare și că trebuie să fii rău intenționat ca să respingi un asemenea act normativ. ”De ce ai respinge o lege care se numește Legea Bună? Ce, ești prost la cap? Numai țăranii și moldovenii votează împotriva legilor bune, uneori nici măcar ei. Le-am și zis celor din PNL: cum să nu-ți placă, bă, legea bună, înseamnă că te-a făcut mă-ta prost dacă nu-ți place Legea Bună. Bă, gândește în plm înainte să spui asta.”

Președintele PSD a recunoscut că Legea Bună nu a fost prima variantă la care s-a gândit pentru a redenumi Legea Defăimării. Se pare că, inițial, legea care sancționează defăimarea socială trebuia să se numească Legea Cu Care Cine Nu-i De Acord Mă-sa-i Curvă.

2 comentarii

 1. #1

  Toate legile americanilor au o nota pozitiva.
  Cel mai bun exemplu e cum au adoptat „PATRIOT law”.
  P.A.T.R.I.O.T. este acronim de la :

  Uniting and Strengthening America by Providing Appropriate Tools Required to Intercept and Obstruct Terrorism Act of 2001
  Și vin la vorba ta: Cum sa te opui la o lege patriotica. Numai un „godless commie” ar fi împotriva acestei legi.
  Ce face în realitate legea și ce critici i se aduc poți citi pe larg pe internet

  Încă o data dovedim ca luam numai exemplele rele de la ei.

 2. #2

  a comentat: Principala promelba in Romania e legata de asumarea responsabilitatii. Cand te duci cu masina in service, mecanicul are definit un anumit numar de pasi ce rezolva promelba ta. Merge intrerupt? Schimbam sonda Lambda. Nu-i de la Lambda ? Inlocuim DPF. S.a.m.d.Asta trebuie sa inteleaga tot romanul, ca daca masina nu are senzori ce arunca alerte atunci mecanicul are o metodologie dupa care rezolva defectul. Va place sau nu, asa scrie in manual ca trebuie facut.In alta ordine de idei am fost cu o masina de renume in reprezentanta in Brasov si mi-au facut praf cutia de viteze, noul ambreiaj si noua volanta pentru ca au uitat sa-mi stranga prezoanele dintre cutie si motor. Ce-i drept, si-au asumat raspunderea, mi-au inlocuit ei cutia de viteze cu una reconditionata.Concluzia: Mecanicul mono-marca cu experienta trebuie rasplatit corespunzator. E printre aia capabili sa-ti repare un defect fara sa ia manualul ca pe biblie si sa-ti inlocuiasca jumatate de motor. Daca mai e si atent atunci s-ar putea sa scapi ieftin. Restul sunt la un job temporar. 2 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint