Mișcare machiavelică a lui Liviu Dragnea. După ce o națiune întreagă a criticat legea defăimării, șeful PSD vrea să salveze imaginea acestui act normativ intitulând-o Legea Bună.
Dragnea speră că poporul va da dovadă de rațiune și moderație și nu va ataca frenetic o lege care admite încă din titlu că are un rol benefic în societate.
”M-am gândit mult dacă să vin cu acest proiect de lege”, a mărturisit Dragnea. ”Mi-am dat seama, totuși, că românii au nevoie de o lege bună. În ultimii ani, Parlamentul a adoptat prea multe legi care s-au referit la sănătate, educație și alte probleme curente și reale de care eu, unul, m-am cam săturat. A venit vremea să adoptăm și o lege bună, care admite acest lucru încă din titlu.”
Dragnea a spus că Legea Bună intră în dezbaterea Camerei Deputaților săptămâna viitoare și că trebuie să fii rău intenționat ca să respingi un asemenea act normativ. ”De ce ai respinge o lege care se numește Legea Bună? Ce, ești prost la cap? Numai țăranii și moldovenii votează împotriva legilor bune, uneori nici măcar ei. Le-am și zis celor din PNL: cum să nu-ți placă, bă, legea bună, înseamnă că te-a făcut mă-ta prost dacă nu-ți place Legea Bună. Bă, gândește în plm înainte să spui asta.”
Președintele PSD a recunoscut că Legea Bună nu a fost prima variantă la care s-a gândit pentru a redenumi Legea Defăimării. Se pare că, inițial, legea care sancționează defăimarea socială trebuia să se numească Legea Cu Care Cine Nu-i De Acord Mă-sa-i Curvă.
Toate legile americanilor au o nota pozitiva.
Cel mai bun exemplu e cum au adoptat „PATRIOT law”.
P.A.T.R.I.O.T. este acronim de la :
Uniting and Strengthening America by Providing Appropriate Tools Required to Intercept and Obstruct Terrorism Act of 2001
Și vin la vorba ta: Cum sa te opui la o lege patriotica. Numai un „godless commie” ar fi împotriva acestei legi.
Ce face în realitate legea și ce critici i se aduc poți citi pe larg pe internet
Încă o data dovedim ca luam numai exemplele rele de la ei.
a comentat: Principala promelba in Romania e legata de asumarea responsabilitatii. Cand te duci cu masina in service, mecanicul are definit un anumit numar de pasi ce rezolva promelba ta. Merge intrerupt? Schimbam sonda Lambda. Nu-i de la Lambda ? Inlocuim DPF. S.a.m.d.Asta trebuie sa inteleaga tot romanul, ca daca masina nu are senzori ce arunca alerte atunci mecanicul are o metodologie dupa care rezolva defectul. Va place sau nu, asa scrie in manual ca trebuie facut.In alta ordine de idei am fost cu o masina de renume in reprezentanta in Brasov si mi-au facut praf cutia de viteze, noul ambreiaj si noua volanta pentru ca au uitat sa-mi stranga prezoanele dintre cutie si motor. Ce-i drept, si-au asumat raspunderea, mi-au inlocuit ei cutia de viteze cu una reconditionata.Concluzia: Mecanicul mono-marca cu experienta trebuie rasplatit corespunzator. E printre aia capabili sa-ti repare un defect fara sa ia manualul ca pe biblie si sa-ti inlocuiasca jumatate de motor. Daca mai e si atent atunci s-ar putea sa scapi ieftin. Restul sunt la un job temporar. 2 0