Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Adio PSD, adio PNL

Prezența la referendum ne-a edificat măcar într-un anume sens. E drept, să dai 163 de milioane de lei pentru atâta lucru e cam mult și părem cam fraieri, dar să nu ne împiedicăm acum în amănunte. Despre ce edificare e vorba? Despre faptul că oamenii nu-l mai urmează pe Liviu Dragnea spre mijlocul pădurii. A fost el ”asasinat”, a fost victima unei tentative de lovitură de stat, ce n-a fost? Dar gata, oamenii i-au zis să-și vadă singur de drum mai departe. Binomul Livache-Daniel a funcționat cum a funcționat cuplul Tănase-Gnohéré în meciul cu Chiajna.

Deși au spus că referendumul nu e despre gay, toată campania a fost dusă pe mizeria cu furatul copiilor.

Deși au spus că trei milioane de semnături sunt o mare presiune, au făcut toate mizeriile posibile ca să atingă pragul de 30%.

Deși Dragnea a spus că e nevoie de parteneriat civil ”ca să aibă și ei ceva”, în preajma referendumului a asistat, mândru că e român, la toată campania anti-UE.

Deși vrea să iasă din rolul fraierului agresiv în care a intrat de ceva vreme, Ludovic Orban a demonstrat că habar n-are unde e ieșirea. Orbecăie mai departe în prostie politică, urmărit cu furci și topoare de puciștii de ultimă oră: Gorghiu & Co.

Deși ne-am fi așteptat din partea lui la o poziție limpede în privința drepturilor minorităților, Klaus Iohannis ne-a arătat că nu e el omul față de care să ai așteptări.

A fost un referendum al luzărilor, aici incluzând și banii de la buget. Singurii câștigători au fost USR, Demos și Ro+. Aceste partide și-au asumat poziții progresiste, au condamnat deschis oportunismul PSD-PNL și este limpede că, ușor-ușor, aceste partide vor forma adevărata opoziție la binomul deja istoric PSD-PNL.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

1 comentariu

  1. #1

    „Singurii câștigători au fost USR, Demos și Ro+. Aceste partide și-au asumat poziții progresiste…”.
    Eu n-as fi atat de sigur. Prezenta scazuta la vot a fost semnul ostilitatii fata de PSD (orice subiect in tara asta este redus la pro sau contra PSD). Daca prezenta ar fi fost 80%, rezultatul votului ar fi fost foarte asemanator, asta rezulta din orice sondaj. Ba mai mult, „progresistii” care s-au „outed” (i.e. USR), si-au cam dat cu tesla-n oua, devenind neeligibili pentru o imensa majoritate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint