Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

De ce, Preafericitule?

Să nu vă mire dacă mîine-poimîine haita ortodoxiștilor subnutriți cultural, ieșită parcă de sub sutana mucezită a tătucului lor vitreg numit Savonarola spre a arunca anatema asupra comediei tragice semnată de mica Ivana d’Arc a cinematografiei române, de origine sîrbo-valahă, se va oțărî cu pioșenia-i patriotardă și vulgărică împotriva Sfîntului Duh, văzut ca un gigolo infiltrat în casa dulgherului Iosif și a sfioasei sale soții.

Imaculata concepțiune, întrupată din metafizicul ménage à trois care tulbură de două mii de ani omenirea, n-ar trebui să fie pe gustul acestor activiști ai corectitudinii sexuale, ce susțin că-i musai să stai călare pe o muiere dacă vrei să te numești creștin adevărat.

Ce ne facem, fetelor, cu sfinții apostoli, care s-au ținut, ca băieții, de mînă și nu prea și-au întemeiat familii corespunzătoare?

O să le dăm cu Manualul bunului ortodox la mir?

Și de ce oare înaltele fețe bisericești, care au absolvit Academia lui Onan și și-au luat doctoratul la Sodoma, se joacă de-a păpușarii, trăgînd cu cinism de sforile încurcate în mințile junilor teroriști ortodocși, săraci cu duhul și de bună seamă cam nefericiți?

De ce, Preafericitule?

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

5 comentarii

 1. #1

  Maestre, este cumplit de adevarat tot ce ai spus ! Cred ca omenirea ar trai mult mai bine daca ar fi mai putin ipocrita.

 2. #2

  …sau mai rău, după legea actuală venerabilul părinte al lui Isus ar putea fi acuzat de agresiune asupra unei minore.

 3. #3

  astia’s aia care o ardeau cu fratele traian cu berea la impartasanie si cu ceru plin de stele

 4. #4

  Eminescu, Crainic, Paulescu, Țuțea, Vulcanescu, Vasiliu, Staniloane. Unde e locul tău? Acolo unde va fi plangere si scarsnirea dintilor!

 5. #5

  daca te uiti si vezi cata prostime mai este la noi , care stau la coada pentru a pupa niste racle imputite , sau merg in jurul manastirilor in genunchi sau divinizeaza pe unul ca Arsenie Boca ce traia cu stareta si mai „spovedea ” ca un armasar niste maicute .nu avem ce ne mira cat de inapoiati sunt acestia.Religia au transfomat-o intr-o masina de facut bani acesti popi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint