Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dragnea e o gălăgie

Cele mai bune interviuri cu Liviu Dragnea au fost ultimele două: cu Alessandra Stoicescu și Răzvan Dumitrescu. Cei doi anteniști, aflați în postul tăcerii și în pauză de demnitate, l-au lăsat pe Dragnea să zburde. Am văzut o gloabă politică epuizată, cu cearcănele până la pământ, încercând să îi convingă pe români  să-și pună banii pe el la următorul concurs de sărituri.

Nicicând Dragnea nu a spus porcării mai mari ca în aceste două conferințe pe care le-a ținut în fața unor jurnaliști anesteziați. Întâi a zis că cineva a vrut să-l asasineze, cineva ”de afară”, al cărui nume îl știa. A fost o minciună de-o prostie politică rar întâlnită. Până și răposatul patriot-măscărici Vadim ar fi roșit văzând un asemenea antitalent. Nimic nu a confirmat mai apoi tentativa de asasinat, colegii de partid nu au scos vreun cuvânt, Parchetul a zâmbit.

În monologul cu Răzvan Dumitrescu a ținut să ne amintească de câteva ori că el este om serios, că discută serios, că mereu îi roagă pe colegii de partid să vorbească doar cu argumente, ca să sfârșească, peste alte câteva minute, în prima hazna care i-a ieșit în cale: protestele sunt plătite, are dovezi, dovezile vor apărea, trupele paramilitare au primit bani din străinătate.

Probabil că, dacă ar fi invitat la modele de jurnaliști isterici, cum e Rareș Bogdan, Dragnea ar face o figură incomparabil mai bună decât acum, vorbind singur, murdărindu-se de cifre pe la gură, mestecând aceleași realizări ca pe-o gumă care-i rupe fălcile. Tăcerea este cel mai mare oponent al lui Dragnea în acest moment: ca să nu piardă, Dragnea trebuie să vorbească încontinuu, să le spună oamenilor ce le face, asemenea unui pervers rătăcit într-un complicat joc sexual: ia uite, îți cresc pensia, simți cum îți cresc pensia? Vrei să-ți mai cresc pensia? Ăă, îți place cum îți cresc pensia? Ți-a mai crescut cineva vreodată pensia așa?… Ați înțeles ideea.

Dragnea știe că nu poate să tacă, știe că trebuie să fie în continuare gălăgia spațiului public. Spre deosebire de disputele cu Sorin Grindeanu și cu Mihai Tudose, un speriat de bombe și un adormit, nimeni nu sare acum la gâtul Gabrielei Firea. Până și cățelandrul de casă, Codrin Ștefănescu, care se îmbăloșa imediat, stă liniștit și se linge câinește în fundul curții.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

1 comentariu

  1. #1

    Incepe sa-mi fie mila de Liviu Dragnea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint