Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Lovitură de scalp

Tentativă de asasinat, femei care sună la ministere spunând că sunt Irina ca să ceară diverse, unde va ajunge omul acesta?

De fiecare dată, din înaltul unei exasperări atât de prost jucate, aruncă provocarea autorităților: poate cineva o să se sesizeze, poate cineva o să facă ceva în privința asta. Și domnul Mihai Gâdea îi însoțește vorbele cu o jale mută, politicoasă.

Minciunile au o doză de nerușinare atât de mare că însuși Vadim, scriind că Elena Udrea făcea sex cu Ilie Stan în Prelungirea Ghencea, într-o Dacie break albă, ar fi roșit de invidie.

Acum, mai nou, fiul său și nora au fost agresați. De mai multe ori, zice Dragnea. Și-acum, cât Himalaya, vine minciuna: ”Nu știu dacă a fost o agresiune verbală sau fizică”. Nu că nu poate să spună, nu că nu ar vrea să comenteze, nu că o să aflăm mai târziu sau orice altceva, nu. Omul nu știe.

Cine-și poate imagina pe lumea asta că, aflând că fiul și nora au pățit ceva, nu întreabă ce, cum, cine, unde?

Absurdul e gros cât stratul de praf de pe creierul lui Codrin Ștefănescu. Imaginându-ți discuția, te afli brusc la mii de ani-lumină de lumea reală:

Fiul: Tati, am fost agresat.

Dragnea: Doamne, groaznic!

Fiul: Tati, dar nu mă întrebi ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, nu vrei amănunte?

Dragnea: Scuză-mă, te sun eu mai încolo, că acum intru într-o ședință despre nimic.

Din momentul în care Gabriela Firea s-a răsculat, Dragnea a umblat doar singur. După Biroul Permanent de luni a fost și mai singur: a apărut cu Viorica Dăncilă. Viorica nu a zis nimic, a tăcut, iar Dragnea a vorbit jurnaliștilor. Le-a spus că PSD, în Biroul Permanent, a făcut o comisie. Ea se numește astfel: grup de lucru pentru gestiunea resursei umane și analiza periodică a îndeplinirii programului de guvernare. Zâmbitoare cât să-și poată răsti ochii la jurnaliști, Viorica a simțit o gâdilătură când a auzit denumirea comisiei: grup de lucru pentru gestiunea resursei umane și analiza periodică a îndeplinirii programului de guvernare.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint