Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

O Românie fericită

Până la urmă, dincolo de indignare, de venin, de ură, e România fericită a celor două tabere care și-au reconfirmat pozițiile: de-o parte Laura Codruța Kövesi, DNA, Klaus Iohannis, de cealaltă parte PSD, ALDE și niște televiziuni.

Adie briza stabilității, zâmbesc oamenii din nou.

Uh, România respiră ușurată! Apar confirmări de peste tot că veșnicia e totuși posibilă: Tudorel Toader a condamnat ce era de condamnat, iar asta îl face să fie de-a pururi, pentru una din tabere, o slugă a corupților, iar Iohannis e Iohannis pe care îl știm, sforăind alături de DNA, de anticorupție, Doamne, ce bine e să ai, totuși, liniștea unor puncte de stabilitate.

Din bârlogul căptușit cu mărgele și oglinzi făcute cadou de ambasade, doar tăpălagii de serviciu rămân să anunțe, zi de zi, sfârșitul lumii românești și confruntări ultime între Anticristul cu carnet de partid și lumina euroatlantică.

În partea cealaltă, la Antena 3 se va construi pe mai departe rechizitoriul statului paralel, unul cu care, de data aceasta, Liviu Dragnea se va îmbrăca doar seara, la culcare, când își va aminti de fostul său dușman Iohannis și de care acum îl leagă, totuși, un centenar și atâtea proiecte de viitor.

Pare că, în sfârșit, lui Dragnea i-a ieșit pactul de coabitare.

Să le spună cineva și tăpălagilor că sfârșitul e aproape, dar nu acum, ci mai încolo, mai târziu, când se vor apropia alegerile. Până atunci vom avea o mare paradă militară de 1 Decembrie, una la care Dragnea și Iohannis, mișcați de sentimentul unității, vor sta braț la braț, între Hans Klemm și amestecul instituțiilor de forță în grajdul democrației.

Va fi foarte amuzant să vedem cum Traian Băsescu o să rămână pe mai departe să urle împotriva procurorilor și a ofițerilor din Servicii cărora el, în patru labe, le-a arătat drumul spre inima statului de drept.

 

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

1 comentariu

  1. #1

    foarte bun. 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint