Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Rușinea de a fi stîngist

Datorită mamuților cu păr, cu burtă sau cu chelie din PSD, intelighenția românească de stînga, rușinată, se dopează cu praful marxismului prin cafenele obscure sau prin facultățile de Filosofie, așteptînd să iasă din ilegalitate în clipa în care sediul social-democraților de pe Șoseaua Kiseleff se va transforma într-o firmă de pompe funebre.

Nu întîmplător, în noaptea alegerilor a apărut cioclul Gabriel Oprea cu buzunarele doldora de cuie pentru coșciugul partidului, spre a transmite întristatei adunări condoleanțele Serviciilor…

Cine își închipuie că cele patru milioane de români care muncesc pe brînci în Occident sînt înamorate de mandolinistul Ludovic Orban, care deja a început să plîngă de mila corporațiilor care ar cîștiga prea puțin din exploatarea omului de către om, se înșeală amarnic.

În felul lor, transfugii noștri sînt „vestele galbene” mioritice care, paradoxal, au votat cu macronul din Sibiu, nu de dragul dreptei, ci scîrbiți de capitalismul sălbatic instaurat de foștii activiști comuniști îmbîrligați cu băieții cu ochi albaștri care în treizeci de ani le-au tras pămîntul de sub picioare și le-au transformat fabricile în fier vechi.

Dîndu-i la mir PSD-ului, Iohannis va reuși, în cei cinci ani de schiat care vor urma, să aducă la putere nu liberalismul de căcat al lui Rareș Bogdan, care și-a transformat ițarii în papion, nici răpciuga sindicatelor-fantomă care n-au nici în clin, nici în mînecă cu o clasă muncitoare întreținută cu pomeni pesediste pînă în pragul parastasului definitiv, ci forța subterană a stîngii inteligente și curate, fără de care Romînia nu va putea fi normală în vecii vecilor. Amin.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

8 comentarii

 1. #1

  Maestre, mai usor cu 30 de ani de guvernare PSD. Patru ani de guvernare CDR, patru de guvernare PNL (Tariceanu), cam cinci ani cele cinci guverne Boc (PDL) + un an „guvernul meu” Ciolos. Se aduna cam 13. Trebuie tinut cont ca in primii doi ani o fost o guvernare destul de amestecata, cu un prim ministru aerian, P. Roman, PD-PDL-PNL, iar in guvernul Vacaoiu au fost si ministri liberali. Cred ca si acestia au tras romanilor pamantul de sub picioare, ca sa nu ma refer si la presdintii care au fost in acesti ani.

 2. #2

  Sa dea Domnul!

 3. #3

  Daca stanga aia „inteligenta si curata” seamana cu Extinction Rebellion, Fridays for Future si Antifa, am cacat steagu.

 4. #4

  Eu îi aştept pe intelectualii de stânga să se implice. Serios!

 5. #5

  Asa sa fie!

 6. #6

  Poem de la cap la coada.
  Superb!

 7. #7

  Cand au navalit minoritarii nostri in Europa civilizata si le-au halit libedele a fost primul val al rusinii care s-a abatut asupra majoritarilor de pe aceste meleaguri, al II – lea val putem considera c-a venit la majoratul ,,capitalismului salbatic” odata cu atribuirea celui de-al II – lea mandat marinarului cand a fost evident sub talpa carui stapan ne-am asezat. Valurile care au urmat au adus pas cu pas atata ura incat n-a mai ramas nimic din ceea se numeste politica. Astfel ca totul a devenit foarte usor pe aceste meleaguri adevaratii capitalisti s-au instalat comod si au preluat conducerea alegandu-si oamenii de incredere dintre minoritarii nostri ,,patrioti”. Asa ca, Maestre, este putin probabil ca ,,stanga inteligenta si curata” sa mai poata scoate nasul din ,,subteran” fara a risca sa fie strivita sub bocancul din ce in ce mai mare al stapanilor nostri.

  • #8

   halitul lebedelor a fost un fake news inventat de tabloidele britanice, dezmintit de presa vieneza si dezmintit si de tabloidul britanic, dar cu scris mic undeva la mijlocul ziarului sa nu vada nimeni. iar noi credem. tiganii au creat intr-adevar probleme in vest, dar nici pe departe in masura in care scriu tabloidele xenofobe ca ar fi creat. mai mult, aceasta imagine distorsionata a romanilor in vest are si un efect economic (probabil gandit, ca nu suntem primul val de imigranti): medicul roman e platit mai putin ca medicul local, pentru aceleasi competente si aceeasi vechime, la fel inginerul si informaticianul, iar aia fara scoala sunt tinuti sclavi pe plantatii (la propriu).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint