Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Simeon Stîlpnicul din Drăgășani

Ultima găselniță a Guvernului României, taxa pe stîlp, prezentată drept o manifestare a virilității economiei noastre de piață, nu e în realitate decît urmașa fumăritului de odinioară, prin care domnitorii fanarioți îi storceau pe tîrgoveți de gologani în funcție de cîte coșuri aveau pe casă.

Reconfirmarea lui Mugur Isărescu ca întîi-stătător al Băncii Naționale, mi-a amintit de destinul stîlpnicilor venerați acum o mie de ani pentru curajul de a viețui cu burta lipită de șira spinării, disimulîndu-și suferința într-o serafică trufie savurată în vîrful unor pari.

Graba cu care Guvernatorul a fost fixat încă o dată acolo de unde nu a plecat niciodată are o legătură directă cu tentativa vicelui Joe Binden de a-l ademeni pe sfîntul Isărescu cu o mînă de pesmeți, doar-doar se va da jos din vîrful parului ca să candideze la alegerile din toamnă, chestie care ar fi rezolvat și pohta ce-a pohtit dintotdeauna Traian Băsescu: scaunul de prim-ministru.

Prefăcîndu-se că e un admirator fanatic al finanțistului Simeon Stîlpnicul din Drăgășani, Victor Ponta n-a făcut altceva decît să-l altoiască pe Băsescu, indirect, cu parul în cap.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

1 comentariu

  1. #1

    Iei oportunismul vesel, convivial şi marinezi o ţâră stilistica stătută, apoi o frigi mai mult pe partea obrazului, că-i ceva mai tare, nu mai e prospătură. Poftă bună.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint