Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Stela, Neagu, Educația, of, parcă suntem blestemați…

Sunt atitudini care mai de care mai halucinante în ce privește faptul că ditamai rectorul e agramat într-un stadiu avansat.

În esență, marea problemă este că acest om are bacalaureatul. Cât despre doctoratul omului, bănuiesc că nu e cineva în țara asta care își poate imagina că a fost luat pe bune. Fără discuție, individul este un impostor academic.

Despre cum vorbește limba română, în particular, aș menționa că nu pare un om care vorbește limba română greșit. Se vede mai degrabă că, în timp, a dezvoltat o limbă greșită, cu acorduri ciudate și cuvinte pronunțate greșit. Însă cursivitatea exprimării și siguranța din priviri arată că omul e foarte stăpân pe mizeria pe care o pronunță.

Dincolo de asta, însă, sunt halucinante atitudinile din PSD.

1) ”Dom’le, stați să vedem ce face!” Ar fi mai bine să formulați cu totul, adică în felul acesta: ”Stați să vedem ce face agramatul până la capăt!”. Sau se poate reformula: ”Stați să vedem ce face un ministru al Educației care zice: «Vorbim mult prea mult despre plagiate. Legea nu prevede nicăieri că trebuie să punem ghilimele la un text pe care-l preluăm. Nici eu nu le-am pus…»”. Cu alte cuvinte, omul recunoaște că a plagiat.

2) ”Sunt câteva greșeli, prea sărim din orice!” Numai un alt agramat poate să vorbească așa. Evident, s-au găsit destui care s-o facă.

3) ”Domnul Popa este un specialist.” A terminat Facultatea de Miniștri ai Educației? În ce sens e specialist? Iar dacă acesta e singurul ”specialist” pe care îl poate da cel mai mare partid al țării, mai bine desființăm cu totul Educația și mergem cu domnul Daea pe câmp.

4) ”Nu a terminat Filologia, nu e profesor de română!” Asta e ca și cum l-ai vedea pe unul că urinează în chiuveta din bucătărie și ai spune: ”Iertați-l, cântă la harpă!”. Se creează o falsă legătură între a vorbi corect și a termina Filologia. Pare că cei care au terminat Istoria, dar vorbesc corect, au avut ei un hobby, li s-a pus pata pe Română la un moment dat.

În fundalul acestor atitudini ridicole puteți vedea armata de rectori care au semnat pentru impostorul Popa. Tot atâția oameni care au mințit și mint cariera academică și ideea de Educație.

 

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

4 comentarii

 1. #1

  Alt fixism! Ceilalți au fost mai buni?!

 2. #2

  Pai, domnul Popa provine din mijlocul acelor rectori care si-au manifestat adeziunea si pretuirea pentru domnia sa. Este creatia lor, iar ei toti sunt, pana la urma, creatia PSD-ului. Nimic mai firesc! Nonvaloarea promovata la nivel national de catre nonvaloare, impostura promovata prin lege, mediocritatea suita pe piedestal pentru a certifica optiunile electorale ale ale acestui popor. Este ceea ce ne-am dorit la acel nefast sfarsit de 2016, iar ceea ce ne-am dorit am obtinut.

 3. #3

  Nimic nou. Cum am fost, asa o sa fim.
  S-o sugem sanatosi ca poate fi si mai rau

 4. #4

  Excepțional articol, m-am amuzat copios dar am rămas cu un gust amar, normal !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint