Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gheorghe Falcă a început colonizarea regiunii Banat cu prădători arădeni

Zoom Gheorghe Falcă a început colonizarea regiunii Banat cu prădători arădeni

 

Cel dintâi fiu al Aradului, Gheorghe Falcă,

zis Ghiţă Falconetti, n-a mai avut răbdare să aştepte regionalizarea instituţiilor publice, propusă pentru toamna acestui an de naşul său de cununie Traian Băsescu, şi a luat-o înaintea evenimentelor.

 

Ca un adevărat maestru al şahului, finul a trecut la mişcări în avans pe tabla de joc, reuşind să ia calul, nebunul şi tura adversarului şi să dea şah regelui de câteva ori, riga fiind nimeni altul decât Constantin Ostaficiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, adversarul de moarte al lui Ghiţă Falconetti.

 

Practic, Ghiţă Falconetti face mutări

de la o distanţă de peste 50 km, pe terenul lui Ostaficiuc, în Timişoara, viitoare capitală instituţională a regiunii Banat, care va coordona activităţile publice atât din Arad, cât şi din Caraş-Severin sau Hunedoara. În momentul de faţă, Ghiţă Falconetti are la picioare Direcţia Regională Vamală, condusă de arădeanul Aurel Mătiuţ care, în urma arestărilor de la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa şi după ce s-a spălat cu un vagon de clor, a ieşit mai curat şi mai uscat ca Albă ca Zăpada. 

Citiţi textul integral în ediţia tipărită a revistei Caţavencii, pe care o găsiţi, începând de miercuri, la chioşcurile de ziare

6 comentarii

 1. #1

  foarte bine, daca in anii 60 cand a fost prima regionalizare aradul si-a luat tzapa de la timisoreni, acum sa ia ei de la aradeni. oricum daca se face regionalizarea falconetti preia puterea. oricum, asta a facut mai mult pt arad in 8 sni decat au facut toti ceilalti primari la un loc. e un workaholic.

 2. #2

  Să-l ia Naiba de mafiot cu toată famiglia lui! Să-şi împartă sămânţa pedelistă în Deva, de unde a venit în 2004 să călărească spatele arădenilor!

 3. #3

  @kiki, esti praf

 4. #4

  Si cind ma gindesc ca atunci cind am auzit prima oara de Falca, acesta statea cu chirie intr-o garsoniera si era restantier cu intretinerea pe vreo sase luni…

 5. #5

  Ca sa vezi!Unde e Falca azi si,mai ales,cum s-a schimbat Aradul in mandatele sale iar noi am ramas aceiasi bagatori de seama.Te-nteleg,poate fi frustrant…

 6. #6

  Si cum adica, toate astea doar caci a fost cununat de basescu?
  Asa ridicare? deci?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint