Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gigi, liberalul lui Dumnezeu

Zoom Gigi, liberalul lui Dumnezeu

De ce nu şi-ar găsi loc şi Becali în lumea, oricum pestriţă, a candidaţilor PNL-ului? E om de dreapta, patriot – şi ar aduce în partid sîngele proaspăt şi nevinovat al oilor sale, galeria şi palmaresul Stelei, plus o mîndreţe de sediu şi disponibilitatea de a se transforma în banca ambulantă a liberalilor, cărora le cam crapă buza după finanţatori. Crin şi-ar găsi în el un reazem şi o portavoce, s-ar apropia de Dumnezeu fără să mişte un deget şi ar intra în graţiile tuturor popilor de diferite grade – în ierarhia bisericii, precizez, ca să nu încurcăm borcanele – pe care i-a miluit, de l-au răsplătit şi ei cu medalia de credincios de frunte.

 

Prin intermediul lui Becali ar afla de Crin şi poporenii convinşi că preşedintele României e tot Ion Iliescu, călugării de la Muntele Athos şi ultimii descendenţi ai împăraţilor Bizanţului cu care se înrudeşte, fără să se laude, acest George al cîtelea vrea el.

Să-l fi invitat Crin în partid pe vremea cînd n-avea nevoie să întrebe pe nimeni nici cu cine se aliază, nici pe cine recrutează, Gigi i-ar fi cîştigat referendumul şi ar fi pus Bruxellesul cu botul pe labe, cu glasul lui tunător. Acum, te pomeneşti că vine Gigi la liberali cu 3% şi le pleacă 10% dintre alegători. D-ăştia care nu ţin cu Steaua şi care cred că Becali nu e decît o panaramă, ceea ce n-ar fi un cotraargument prea tare la o adică. Dar ce să le spui ălora care nu-l vor pe Becali fiindcă are partidul destui ca el?

 

 

 

 

1 comentariu

  1. #1

    Da, e rusinos ce se intampla cu Partidul Liberal…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint