Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Îngrijorător: Tot mai mulți șoferi, prinși bogați la volan

Zoom Îngrijorător: Tot mai mulți șoferi, prinși bogați la volan

Poliția Română trage un semnal de alarmă, după ce tot mai mulți șoferi au fost descoperiți bogați la volan. Astfel, numărul șoferilor bogați s-a triplat față de anul trecut, când, ce-i drept, nici se făceau la fel de multe controale în trafic, unde participanții să fie testați în legătură cu averea.

„Ați strâns ceva cheag?“ e prima întrebare pe care polițistul de la Rutieră i-o adresează tânărului șofer, imediat ce-l trage pe dreapta.

„Nu“, răspunde șoferul, deși se vede pe fața lui că are bani în bancă și că tocmai și-a cumpărat apartament într-o clădire nouă din zona Cișmigiu.

„Vom vedea imediat“, spune polițistul, care are ochiul format. Și urmează testul, în urma căruia se va stabili dacă șoferul s-a urcat sau nu bogat la volan.

În cazul ăsta s-a stabilit că tânărul a urcat bogat la volan, deși el susține că nu e așa, că bogat era ieri, însă între timp a pierdut foarte mulți bani la păcănele. Polițistul, însă, intransigent, nu l-a lăsat să scape și i-a cerut să-i pună niște bancnote cu Blaga și Caragiale în talon.
Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

  1. #1

    Cu Blaga ( cel vames) mai inteleg, ca-i de’al nostru si-l pastrezi ca p-o icoana plastifiata-n portofel, c-ajuta la nevoie. Da’ ce cauta ILC in poveste?

  2. #2

    ce vreti sa spuneti? nu se intelege nimic

  3. #3

    Când ți-e foame constați că si Nicolae Iorga are valoarea în comerț … Și în special în istorie … Marin Preda credea că este prieten cu sărăciile alea de legionari, dar se pare că nu …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint