Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Lucian Bute: „Vreau să mă înjur ca să pot înțelege ce s-a întîmplat”

Zoom Lucian Bute: „Vreau să mă înjur ca să pot înțelege ce s-a întîmplat”

A pierdut cu Jean Pascal. Pascal a fost declarat învingător de toți cei trei arbitri: 116-112, 117-110 și 117-111.

Reporter: Ce ți-a lipsit?

Lucian Bute:Victoria. N-am lovit decisiv. Asta se aștepta de la mine. N-am lovit de KO, decît la final. N-a ieșit. Sînt și astfel de meciuri.

Rep.:Unde-i stînga?

L.B.: Este aici, cu mine. N-a funcționat. N-a fost să fie. N-am putut. N-a mers.

Nu știu ce să mai spun. Dau interviuri pe bandă rulantă. Nu știu chiar ce să spun. Nu sîntem niște roboți. Sîntem oameni, o mai dăm în bară, nu funcționăm mereu la parametri.

Rep.:Și cu toate astea, lumea vrea victorie!

L.B.:Lumea vrea victorie, pare mai ușor ca niciodată să vrea victorie. Noi însă învățăm mult din înfrîngeri. Asta se uită.

Rep.:Te retragi cu înfrîngerile astea în lanț?

L.B.: Nu, lupt, sînt viu, lupt. Caut noi provocări, caut noi lupte în care s-o și încasez, să și dau, n-am ce face. Nu am, asta este viața mea de boxer, ce să fac, asta este. Merg mai departe.

Rep.:Înjuri de dumnezei?

L.B.:De ce să înjur? Este jocul meu. Jocul a fost bun, echilibrat, nu mi-am atins țintele, asta este, dar nu am de ce să mă răzbun pe Dumnezeu.

Rep.:Înjuri România?

L.B.:De ce s-o înjur? România asta, cum este ea, știu că are nevoie de victorie, știu că victoria o mai salvează din tristețea ei.

Rep.: Te înjuri pe tine?

L.B.:Ce să fac? Mă gîndesc la ce-am greșit, la ce n-a fost bine. Dacă astea sînt înjurături, mă înjur, dar vreau să mă înjur ca să pot înțelege ce s-a întîmplat, unde am greșit, unde puteam cîștiga.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint