Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Lui Săftoiu i se pregătește fărașul

Zoom Lui Săftoiu i se pregătește fărașul

Liberalii vor să scape de Claudiu Săftoiu de la TVR, dar nu s-au hotărît cînd. Unii l-ar da jos imediat după raportul anual al televiziunii publice, alții l-ar mai lăsa, cît să aibă timp PNL-ul să se spele pe mîini că i-a pus TVR în brațe.

Trimis să facă ordine la Televiziune, Claudiu Săftoiu a reușit s-o bramburească de tot. Concedierile s-au făcut după criterii care nu li s-au aplicat decît ghinioniștilor lipsiți de pile. Reforma promisă de Săftoiu s-a împiedicat prin birourile apropiaților lui, iar noul președinte-director general e acuzat că ar fi semnat ilegal un contract de vreo jumătate de milion de euro. Datoriile TVR n-au scăzut, cum promitea fostul director al SIE, care a trecut la liberali după ce a fost pus pe liber de Băsescu. Noua grilă de programe pe care a tot anunțat-o Săftoiu strălucește prin absență, chiar și după ce a intrat în vigoare. Telejurnalul a tot suferit modificări pînă s-a transformat dintr-o emisiune de știri în cădelnițarea plicticoasă a tuturor non-evenimentelor, încît trage în jos și emisiunile cu care se învecinează și care ar merita o soartă mai bună. De unde înainte TVR producea știri care erau preluate de celelalte televiziuni, în ultima vreme instituția de pe Calea Dorobanților a ajuns obiect de știri. Ba despre o grevă, ba despre o amendă din cauza unei cîntărețe care a apărut pe post fără chiloți. N-ar fi corect ca toată vina pentru haosul din TVR să fie pusă în spinarea lui Claudiu Săftoiu. Numai că dacă pînă la venirea lui televiziunea publică semăna cu un bolnav care ar avea nevoie de tratament, acum aduce a muribund instalat la reanimare.

Publicat în Cațavencii 10(88) 2013

1 comentariu

  1. #1

    si ce sa vezi, in ciuda stirilor plictisitoare, Telejurnalul si Primplan si-au dublat audienta. Trebuie sa isi ridice poalele in cap si sa dea sange pe pereti ca sa nu fie plictisitoare. Deci mai uitati-va pe audiente ca astia nu dau spaga ca Felix si Protv si vad ce le sufla in ceafa Antenei 3 pe la 20-21…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint