Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Metoda liberală de răsplătire a postacilor: le angajezi soția prin concursuri aranjate!

Zoom Metoda liberală de răsplătire a postacilor: le angajezi soția prin concursuri aranjate!

Revenim, spre deosebita plăcere a cititorilor noștri, nu ne îndoim, cu noutăți despre tânrăul, genialul și eficentul savant de renume mondial Raul Pătrașcu, managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara.

Fost membru al partidului lui Dacian Cioloș, dar trecut la PNL cu surle și trâmbițe, Raul Pătrașcu, autorul teoriei că gazele lacrimogene modifică ADN-ul, a devenit speranța partidului orbanian, cel puțin în Timișoara. Numit manager al SCJUT de către Victor Costache, pe filiera unei găști de interese formate din Virgil Păunescu și Mihai Ionac, Raul Pătrașcu ar fi trebuit să demonstreze, în scurtul timp avut la dipoziție, că poți performa și fără a avea absolut nici un pic de experiență managerială. Căci n-avea.

Dar e greu, e foarte greu, așa că omul avea nevoie de oameni care să-l aprecieze măcar pe Facebook. Și și-a găsit unul, cel puțin. Unul care exagerează cu laudele de parcă tânărul Pătrașcu i-ar fi schimbat cursul vieții.

Alex Dascălu se numește ridicătorul de ode virtuale, iar operele sale nemuritoare (disponibile la finalul articolului)  sună cam așa: „Felicitări! Tot respectul pentru modul în care știți să întindeți o mână de ajutor pentru cei care au nevoie de sprijin! Asta înseamnă bună organizare și management performant!“, „Felicitări pentru reușită! Aici se vede diferența dintre cei care doar vorbesc și cei care și fac ceva! Doamne ajută la cât mai multe proiecte în beneficiul pacienților!“, „Și așa, cu fiecare realizare, spitalul nostru devine pas cu pas un centru de excelență în lumea medicală! La cât mai multe astfel de realizări!“… Și limbile curg, asemeni celor de ceasornic, implacabil, umezind orgoliul dorsal al lui Raul Pătrașcu, postare de postare, cu superlative gen „centru de excelență“, „viziune managerială“, „standarde ridicate“, „unitate medicală de elită“ etc., etc. Totul ambalat cu nenumărate felicitări, bale și aplauze gălbioare, din alea de care se distribuie în mediul virtual.

Văzând avalanșa asta de osanale, ai spune că Alex Dascălu este plătit de către Raul Pătrașcu. Ceea ce este fals. Alex Dascălu este plătit de către SCJUT, fiind agajat al unității, nu angajat ca postac al managerului. Dar nu este singurul din familie în această situație.

Pe 10 ianuarie 2020 se publicau mai multe anunțuri pentru concursuri de angajare la SCJU Timișoara. Printe posturile scoase la concurs, și cel de auditor 1 al Compartimentul Audit. Condițiile? Studii de licență și experință de 4 ani în audit.

Pe 13 ianuarie, spitalul revine cu o erată în cazul condițiilor pentru acest post: nu mai este necesară experiența de auditor. Uite-așa, nu mai e necesară. Trebuie doar experiență în domeniul licenței, oricare ar fi aceasta. Pe 29 ianuarie, deși la concurs se înscrisese un singur candidat, concursul este supendat.

Pe 7 Februarie se reia proicedura și se anunță un nou concurs pentru postul de auditor 1. De data aceasta nu se mai cere, din start, vreo condiție de experiență ca auditor. Poți avea expereință ca profesor de educație fizică și te angajezi auditor. E normal, firesc, liberal.

La concurs se prezintă, din nou, un singur candidat. Același ca și prima dată. Succes nebun, candidatul unic ia concursul, iar pe 4 martie este declarat oficial câștigător al concursului. Câștigătoare, de fapt, căci candidatul este o candidată. Pe numele său Angelica Dascălu. Da, exact, soția lui Alex Dascălu.

Erau vremuri când Udrea își plătea postacii cu banii furați de Pinalti din contractele cu Microsoft. Depășite vremuri. Acum îți plătești postacii cu banii spitalului unde ești manager. Mai curat, mai uscat.

4 comentarii

 1. #1

  Atentie mare ca sefu lu patrascu, adica ionac edmond are „coronavirus” la cap. Foarte probabil ca a luat si asta mic. Ca trebuie sa fi lovit tare la cap sa lansesezi informatii false despre colegii tai ca sunt infectati doar ca sa nu aibe loc sedintele din umf pentru ca tu si gasca ta (care incape cu totul intr-un lift) ati pierdut alegerile. Nu il opreste nimeni pe acest infractor dovedit. Nu se mai duc mascatii peste el asa cum au facut in 2014 (in curabd paici o sa raporteze ca s-au prescris faptele de mita, fals, inselaciune, abuz, etc), dar de data asta si cu o camasa de forta?!

 2. #2

  Iarasi cu dintr-astea?
  Fac golanii de tot felul pentru ca sunt lasati. De catre tot personalul din spitalul cu pricina care baga capu-n pamant si ciugulesc si ei in lurul specimenelor. Se bucura ca au halate cu buzunare si mai intra o leafa pe langa ce da statul. Si uite asa, pas cu pas, am ajuns in 20 20. Sigur ca toate astea sunt programat lasate sa se intample asa. Pe nimeni nu intereseaza ca poporul sa se lupte pentru o viata mai buna (,,ca afara”). Daca s-ar lupta ar refuza sa inghita la consum toate mizeriile aruncate din ,,occidentul civilizat”. Dar nu, tre’ ca poporul (cati au mai ramas pe aceste meleaguri) sa fie cat mai corupt (de la portar pana la manager) astfel incat nimeni sa nu zica ceva.
  Repede ne-am intors la gandirea anilor 80′. Amaratul de taran fura cu traista in timp ce seful de cap cu remorca in timp ce raportarile (pe hartie pt. analfabetii functional, multi, tot mai multi) ajungeau la peste 6 tone la hectar. Bineinteles ca toata lumea stia, taranul fiind invidios pe al’ de s-a pricopsit dupa ce-a ajuns sef. Si tot poporul ,,o ducea bine”, ca-n vremurile noastre, bineintels.

 3. #3

  Niste JEGOSI ! Si se mai lauda ca ardealul e fruncea ! Vai mama lor !!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint