Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Obrazul Iuliei Motoc vrem!

Zoom Obrazul Iuliei Motoc vrem!

Sexi-judecătoarea de la Curtea Constituţională, Iulia Motoc, a trecut de la postarea pe Facebook a versurilor lui Nichita Stănescu şi a pozelor cu ea însăşi, în ipostaze ispititoare, la delaţiuni de amor, redactate după chipul şi asemănarea tentativelor de şantaj. Avînd ea un dinte contra lui Daniel Barbu de cînd cu nişte declaraţii de-ale lui despre persoana ei, judecătoarea l-a atacat la moralitate: relaţii extraconjugale cu o studentă.

Dar cum asta s-a întîmplat cu aproape 20 de ani în urmă, Iulia Motoc a adus povestea mai spre zilele noastre, acuzîndu-l pe Daniel Barbu că ar fi ajutat-o pe studentă să propăşească în cariera universitară. Şi a făcut public şi un schimb de e-mail-uri de amor între D.B. şi fosta lui studentă. Au urmat numeroase rafale de postări contrariate, tot pe Facebook. O judecătoare de la CCR se ţine de turnătorii de dormeză, ca o ţăţică lipsită de satisfacţii erotice? Ca să nu fie acuzată de incompatibilitate în preocupări, Iulia Motoc a precizat că şi-a dat liber la delaţiuni în calitate de profesoară ce e la aceeaşi facultate cu D.B. Ca judecătoare nu şi-ar fi permis să se bage în viaţa colegului, dar ca profesoară n-a răbdat, a postat-o! Cu ce probe? Asta rămîne să stabilească tribunalul, dacă o dă Daniel Barbu în judecată, în ipostaza ei de profesoară, pentru care Iulia Motoc nu e ina­movibilă. Cum rămîne însă cu părerea ei despre dreptul inalienabil al profesorului universitar de a se bălăci în profunzimile preocupărilor de ţaţă? Infectă părere trebuie că are Iulia Motoc despre îndeletnicirea ei de bază, dacă-şi închipuie că ceea ce nu i se îngăduie judecătorului, fiindcă i-ar păta reputaţia, poate suporta ­o­brazul profesorului.

Publicat în Cațavencii, nr. 48, 5-11 decembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint