Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Psihoză pe terenul de fotbal: Au apărut brancardierii care răpesc fotbaliști pentru organe

Zoom Psihoză pe terenul de fotbal: Au apărut brancardierii care răpesc fotbaliști pentru organe

Zarvă mare la meciul Belgia-Brazilia, acolo unde mai mulți jucători belgieni au sărit pe niște brancardieri despre care credeau că răpesc fotbaliști de pe teren pentru a le vinde organele, în special piciorul de șut. Incidentul a fost transmis live pe Facebook de mai mulți suporteri care priveau meciul la televizor în acele momente și-au început să filmeze ecranul.

Eden Hazard, Romelu Lukaku și Fellaini sunt doar câțiva dintre belgienii care i-au agresat pe brancardieri chiar în timp ce-l transportau în afara terenului pe Kevin de Bruyne. ”Fraților, puneți mâna pe ei!”, a strigat Hazard, în timp ce rupea un uluc din gardul peluzei. Lukaku i-a dat câteva palme unuia dintre brancardieri, iar Fellaini i-a stins celuilalt o țigară pe față, după care a aruncat-o în iarbă, ca să n-o vadă arbitrul.

Menționăm că în rândul fotbaliștilor există și o legendă urbană despre brancardierii care răpesc jucători și le toarnă plumb în picioare. Totuși, nici unul dintre aceste zvonuri nu s-a adeverit, toate fiind de fapt figuri de stil ale comentatorilor, cum e și afirmația că balonul e rotund. Aiurea, de fapt balonul nu e perfect sferic, pentru că sfera perfectă nu există.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
romania100