Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Situația politică intră în scenariul maro

Zoom Situația politică intră în scenariul maro

Situația politică pare atât de complicată încât nici udemeriștii nu o mai înțeleg. Kelemen însuși privește a pagubă, parcă-i vine să stea la un pahar de onestitate cu George Simion.

Nicușor Dan insistă că vrea să se vaccineze, dar invocă tot felul de motive pentru care nu o face. Ultimul a fost că se duce să ude buretele și nu s-a mai întors.

PNL și PSD își armonizează programele de guvernare. Cea mai bună glumă de la „Nu am negociat nume și posturi, ci principii și măsuri benefice pentru România“.

Gabriel Liiceanu se întreabă: „Cum să-ți conducă țara un om care, în ziua în care se comemorează Colectivul, el joacă golf?“. Simplu, creând isterie diasporeză, securistică și intelectuală în ziua alegerilor.

Încercând să rezume aritmetica majorității parlamentare, Rareș Bogdan a zis: „Cu PSD e mai simplu“. De ce ne-am gândit toți că se referă la banii din PNRR?

A fost confirmat riscul de miocardită și pericardită în cazul vaccinurilor cu ARN, însă acest risc este foarte redus. În schimb, mai frecvent este, pentru nevaccinați, riscul de mierlită.

Sorin Cîmpeanu despre școala online și școala ca oamenii, chiar la școală: „Criteriul vaccinării nu este unul ideal“. Dacă la Educație ar fi fost în ultimii doi ani o maimuță care să ia decizii ca drogatul la păcănele, cu siguranță școala românească era infinit mai bine.
1 comentariu

  1. #1

    creând isterie diasporeză

    E, nu as merge chiar atat de departe incat sa spun ‘isterie’, dar chiar si asa, mai creaza pe draq acuma. ‘Decat’ daca vom considera vietnamezii ‘romani de peste mari’ sau ceva.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale