Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Șocant! Un profesor de la un liceu din București și-ar fi obligat elevii să învețe

Zoom Șocant! Un profesor de la un liceu din București și-ar fi obligat elevii să învețe

După ce, săptămîna trecută, un profesor de la Liceul “Tudor Vianu” a scandalizat opinia publică, un nou caz șocant iese la iveală, punînd pe jar părinții, ziariștii, gospodinele și mamele singure. Potrivit unor surse anonime din inspectorat, un profesor de la un cunoscut liceu bucureștean este anchetat pentru că și-ar fi forțat elevii să învețe împotriva voinței lor, încercînd totodată să le introducă mari cantități de informații în creier în schimbul unui salariu de rahat.

“Fetița mea a venit traumatizată acasă”, povestește Pompilia Roastă. “Și-a deschis telefonul, tableta, televizorul și calculatorul și a început să plîngă, fiindcă nenorocitul de română încearcă să-i bage chestii în creier. Eu nu permit așa ceva! Nimeni nu-i bagă fetiței mele nimic în creier dacă ea nu vrea! Nu sîntem sălbatici.”

Pe lîngă educația cu forța pe care profesorul de română a încercat să le-o facă elevilor săi, bărbatul e bănuit și că a construit un sistem scîrbos și discriminatoriu de departajare, prin care le dădea elevilor buni note mai mari, trecute într-un carnețel, iar elevilor mai slabi note mai mici, trecute în același carnețel.

Contactați telefonic, reprezentanții Ministerului Educației au declarat că, în cazul în care acuzațiile se adeveresc, profesorul riscă să-și piardă locul de muncă, pentru că e mult prea fraier.

Citeşte mai multe despre:

12 comentarii

 1. #1

  Bravo, o atitudine corecta…din pacate bunul simt tinde sa devina minoritar.

 2. #2

  Desi pamflet, e dureros de adevarat in multe cazuri. E multa-multa lume care doreste copii nestresati de prea multa carte, dar care are pretentia sa-i vada in scoli in care nu au ce cauta, pentru ca nu stiu mai nimic. Si asa, ajung nestresati si netezi la 30 de ani, cand intra in politica pe banii parintilor :))

 3. #3

  Sub ironia fina ,zace un mare adevar.

 4. #4

  Pamflet sau nu……..ajung la concluzia ca Axioma mintii chiar este adevarata! 🙂
  <>

 5. #5

  Sa puna mana sa invete ca unii chiar sunt analfabeti. La bac numai tampenii scriu. Am ajuns sa punem la zid profesorii care chiar vor sa invete pe copii ceva. Dar de cei 7ani de acasa parintii de ce nu vorbesc?! Eu vad aproape zilnic pustani de liceu si marea majoritate sunt needucati, dar mandrii de ei n-am ce spune.

 6. #6

  Un copil cl 9 a in primul semestru a doua saptamina a primit nota 2 si la fiecare ora a fost ascultat de profesor tot semestrul . Cu ce nota a terminat semestrul ?

 7. #7

  Am citit comentariile si toate cuprind adevăruri nedorite.Aceasta situație este posibilă nu din cauza părinților,a elevilor sau a CD ci a Sistemului care prin Regulamentele de functionare permit imixtiuni, zic eu, nu întîmplătoare.O societate fara educatie este perfecta ptr. a fi manipulată. Vezi ce se întîmplă zi de zi. Noi CD ,părinții si presa tre buie sa avem grija mare la comentarii care pot face mai mult rau decit vor altii.

 8. #8

  a obliga să nvețe????!!!!!!!depinde cum………a le cere, a le pretinde, a fi exigent cu elevii de liceu nu i așa o crimă………de ce părinții afirmă că nu permit să li se bage n cap, dacă copiii nu vor??????????Nu i o aberație!!!!!!!!!!!DE CE merg elevii la școală???????????Nu să nvețe??????//

 9. #9

  Vina apartine in totalitate sistemului gresit in care traim si care le permite celor care nu invata sa duca o viata mult mai buna decat cei care invata. Daca nivelul de viata ar fi direct proportional cu nivelul de invatatura, asemenea discutii nu ar avea loc.

 10. #10

  prin anii 90, cand dadeam o lucrare, anuntata, strangeam toate caietele pe catedra, iar rezultatele erau rezonabile, prin 2005, la o lucrare anuntata, lasam elevii cu caietele proprii pe banca sa raspunda la intrebari, si rezultatele erau dezastroase, elevii intrebandu-ma la ce le foloseste sa invete !

 11. #11

  Da,multe comentarii pertinente si unele mai mult tendentioase,fiecare vede problema invatamintului din punctul sau de vedere,probabil ca unii sunt din categoria celor care se afla la catedra ,unii sunt parinti,altii elevi si unii pamfletari.In ultima perioada ,cu ori fara pamflet,vad ca unii pun problema necesitatii invatamantului,ca nu le foloseste la nimic,ca saraca minte a elevului este obosita si uite asa ajunge el un asistat social ,chiar daca nu promoveaza bacul,bun,asta este(aberant sa ajunga in ultima clasa,de ce a fost promovat,de ce nu sunt lasati repetenti),atunci hai sa propunem ca invatamintul sa nu mai fie obligatoriu,hai sa spunem de clasa a IV- mai sus,si sa mearga mai departe doar cei care vor cu adevarat sa invete,am inteles ca prin alte tari se fac unele evaluari si se lucreaza cu copii dotati,mai exact daca nu se poate de ce sa terorizezi viata altora,chiar ca se nasc intrebari,daca la scoala nu ce sa facem cu ei ?Pamflet,dureros de adevarat.

 12. #12

  sa nu-i streseze mititeii,ca nu se mai pot concentra cu ce sa se imbrace,prin ce discoteci sa mai mearga,cu ce sa-si mai u,mple timpul,cum sa-si mai umileasca dascalii si apoi vor sa mai fie si studenti
  analfabeti cu diploma
  scuze elevilor silitori si seriosi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • O dublă înmormîntare

  22 mai 2018

  Înainte s-o cotească de-a bușilea spre infern printr-un tub de ciment folosit la canalele de irigații din pustiul libian, Muammar Gaddafi, observînd că trădarea trăiește în concubinaj cu ofițerii din […]

 • Evreunul contra Israel?

  22 mai 2018

  Ca dovadă că prostia nu e monopol PSD, șeful PNL a făcut o plîngere penală pe adresa Torei iudaice, acolo unde legea talionului, a ochiului scos și a dintelui spart […]

 • Când Dragnea și Orban se joacă de-a Messi

  22 mai 2018

  Liviu Dragnea a luat politica externă pe cont propriu. Nu i-a cerut-o nimeni, nu exista nici o presiune, aproape că nu aveam ceva numit ”politică externă”. Și-atunci, în infinita-i înțelepciune […]

 • Convertirea pescarilor

  15 mai 2018

  Duhnea Ierusalimul ca o străveche bute, Imperiul avea platfus și nu primea nici vești și cum dădeam cu vîrșa prin bălțile stătute, de mila Lui ne-am transformat în pești.   […]

 • Iohannis la numărătoarea morților

  15 mai 2018

  “A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă”, zicea Klaus Iohannis, în noiembrie 2015, cînd norocul său politic incendia clubul Colectiv și îi aducea pe tavă […]