Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

SRI avertizează: Hitler și Mussolini au folosit cartele PrePay românești

Zoom SRI avertizează: Hitler și Mussolini au folosit cartele PrePay românești

Istoria secolului XX ar fi arătat cu totul alfel, susține premierul Dacian Cioloș, dacă România ar fi interzis vânzarea de cartele PrePay fără prezentarea unui act de identitate. Se pare că al doilea război mondial n-ar fi fost posibil dacă Hitler, Goebbels, Stalin și Mussolini n-ar fi vorbit cu ajutorul unor cartele PrePay românești, cumpărate probabil de mareșalul Antonescu de la un chioșc de ziare din zona Drumul Taberei.

”SRI m-a avertizat că Hitler și Mussolini au folosit cartele PrePay românești pentru a pune la cale al doilea război mondial”, a povestit premierul Cioloș. ”A fost o chestie vitală în coordonarea trupelor. După ce englezii au spart codul Enigma, Hitler și-a dat seama că singura metodă cu adevărat sigură de comunicare sunt cartelele preplătite pe care poți să le cumperi de la orice chioșc din București, fără să-ți ceară nimeni buletinul. E o prostie că Hitler depindea de petrolul nostru. Singura chestie pe care o voia de la noi erau cartelele PrePay. În anii aceia au plecat din România trenuri întregi de cartele, pe care nemții le-au luat pe nimic. Nu de alta, dar atât costau, erau foarte ieftine.”

Potrivit Serviciului Român de Informații, de obicei Hitler îl suna pe Mussolini, după ce Mussolini dădea doar bip, pretextând că n-are minute. Nu te puține ori, Hitler era pe fază și apuca să răspundă, luându-i din credit. Erau momente care-l enervau teribil pe Mussolini. Trebuia să trimită iar pe cineva până în România, ca să-i refacă rezerva de cartele PrePay, în lipsa cărora Italia era practic legată de mâini și de picioare și nu putea să invadeze nici o națiune.
Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

  1. #1

    vand cartele prepay ,,Anonimus Anonameanus” …500 euro bucata…grabiti-va , oferta e limitata…dupa intrarea legii in vigoare vor fi peste 1000 euro buc….exclus teroristi si politicienii romani (tot aia e)

  2. #2

    Chestia cu cartelele pre.pay romanesti,este mult mai veche…se pare ca si Napoleon a folosit una..atunci cand i.a cerut centralistei in Moscovaunde nu gasise picior de doldat rus,sa.i faca legatura cu tarul Alexandru..centralista a intrebat cu o voce metalica…cine il cauta…Napoleon,a raspuns acesta,imparatul Frantei…si eu sant regina Angliei,a replicat aceasta si a intrerupt legatura.. se spune ca Napoleon nervos,a rupt cartela si a mancat.o…chestia cu nodul acela crosetat este doar o diversiune lansata de strategii imparatului,pt a ascunde marea greseala de a folosi cartele pre.pay romanesti…

  3. #3

    Vă rog să menționați care este cel mai deștept om al secolului două zeci după părerea fiecaruia.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale