Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Țiriac o provoacă pe Halep să-l întreacă și pe el: ”Să vedem dacă poți să împuști o sută de mistreți”

Zoom Țiriac o provoacă pe Halep să-l întreacă și pe el: ”Să vedem dacă poți să împuști o sută de mistreți”

Simona Halep a egalat performanța lui Ilie Năstase, câștigând trofeul de la Roland Garros, dar o nouă provocare o așteaptă pe tânăra sportivă din Constanța. Ion Țiriac o îndeamnă pe Halep să-l întreacă și pe el, dacă are curaj, și să împuște o sută de mistreți într-o singură zi. ”Da, poate că le-a bătut pe Sharapova și pe Ostapenko, dar pentru mine victoria nu e completă dacă adversarul încă mai mișcă”, a declarat Ion Țiriac. ”Aș vrea s-o văd pe Simona întrecând performanțele mele, dar e greu dacă te antrenezi doar cu o rachetă. E foarte greu să omori un mistreț doar cu racheta de tenis fără să te accidentezi.”

Halep n-a dat curs invitației lui Țiriac, însă un suporter al tenismanei s-a oferit să accepte provocarea în locul ei. ”O să vânez eu mistreți în contul Simonei Halep, dar nu cu pușca, pentru că vânătoarea cu arme de foc e o luptă inegală”, a spus Cristian Tudor Popescu într-o emisiune televizată. ”Vreau ca meciul meu cu mistreții să fie corect, așa că o să-i las pe ei să folosescă o armă de vânătoare. Deci ei cu pușca și eu cu mâinile goale, doar cu spiritul de competiție și cu mirosul de sânge în nări. O să dau dovadă de fairplay. După vânătoare, nici n-o să le gătesc carnea, în semn de respect. O s-o mănânc crudă, direct de pe os, în fața unui public care o să rămână marcat pe viață.”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100