Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Titluri de presă de acum 1985 de ani

Zoom Titluri de presă de acum 1985 de ani

Evenimentul zilei: “Nu rata! Diseară, la ora IX, Magistrul Cristoius îi va lua un interviu celui care se autointitulează Regele Iudeilor, iar acesta îi va arăta o fotografie cu Pilat din Pont, făcută chiar în grădina lui de măslini.”

Digi24: “Vezi cum ridică Cosmin Prelipceanu din sprîncene la vestea că romanii l-au prins pe Iisus, doar la Digi!”

Adevărul: “Iisus răstignit cu doar trei zile înainte de Paște. Coincidență stranie sau conspirație sinistră?”

România liberă: “Mai întîi familia Adamescu, acum Iisus Hristos. Unde o să se oprească prigoana mincinoasă împotriva cetățenilor nevinovați, pornită de organele represive ale statului?”

Antena 3: “Proces istoric sau probe mătrășite de DNA? Vezi diseară ce au în comun Iisus și profesorul Dan Voiculescu, în afară de har, și cum l-a șantajat Kövesi pe Iuda să ciripească!”

Libertatea: “A ieșit în oraș să petreacă cu băieții, dar l-au săltat mascații și l-au înjunghiat ca turbații! Vezi aici motivul surprinzător pentru care a murit pentru păcatele tale! Punem pariu că nu te așteptai la așa ceva!”

Ziarul financiar: “De ce să mai fabrici cruci în Iudeea şi să te chinuiești să găseşti angajaţi? În loc să încurajeze investiţiile în producţie şi muncă, romanii încurajează chiriile şi renta imobiliară, şi susţin războiul dus de societate şi de Parlament împotriva băncilor, aruncînd sistemul bancar pe ultimul loc în lumea civilizată.”

B1 TV: “Sebastian Ghiță și Elena Udrea: «Iisus ar fi avut zile dacă părăsea Israelul pentru o țară care nu extrădează».”

RTV: “Florin Condurățeanu, Monica Tatoiu și psihologul Hanibal Dumitrașcu comentează cum îi va afecta moartea și învierea lui Iisus pe pensionari.”

Realitatea TV: “Postul lui Tudorel Toader e în pericol? Dragnea a anunțat că legionarul care i-a bătut cuiele lui Iisus e favorit să devină ministrul Justiției.”

Cancan: “I-am prins în fapt! Cine e roșcata misterioasă care i-a sucit mințile lui Iisus la Cina cea de Taină? Indiciu: o cheamă Maria, dar nu e mai e Fecioară!”

Gazeta sporturilor: “Corupția ucide! Un legionar roman rupe tăcerea: «Pe Iisus nu l-a omorît lovitura de lance, ci o infecție intraspitalicească».”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]

 • Școală, școală, vrem postaci!

  22 septembrie 2020

  Și, așa cum ni s-a promis, a început școala. În cele mai sigure, normale și deosebite condiții, asigurate cu înțelepciune și operativitate de către Guvernul României, înțelept condus de către […]

 • Spovedanie

  15 septembrie 2020

  Sunt gol de sentimente ca o biserică, toamna, cînd nunțile toate s-au veștejit și fosta-mi iubită se joacă de-a doamna cu șeful ocolului din Maglavit. E-un schimb valutar între grauri […]

 • Cea mai profitabilă afacere de pe pămînt

  15 septembrie 2020

  Nici să fi înviat Spiru Haret nu s-ar fi discutat atît de mult despre școală. Coronavirusul a trezit-o un pic la realitate. A pălmuit-o, cît să clipească mirată, și a […]

Cele mai citite