Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 alte substanțe ilegale găsite în Parlamentul României

Zoom Top 3 alte substanțe ilegale găsite în Parlamentul României

Un membru AUR a fost prins la intrarea în Parlament cu un pliculeț de marijuana. Fiind de la AUR, iarba e cel mai puțin periculos lucru pe care putea să-l aibă la el. Totuși, asta nu e prima oară cînd cineva e prins în Parlament cu substanțe interzise. Să ne amintim.

1) În urma unei percheziții sumare, Dan Barna a fost prins cu un pliculeț de socată artizanală la el – Barna a declarat că socata e doar pentru consum propriu, e făcută de el împreună cu tata-socru și îl ajută foarte mult să se concentreze în momentele în care simte că i se încurcă gîndurile și nu mai atinge tastele cu degetele sau crede că Luis Figo a fost idolul copilăriei sale. În opinia liderului USR, socata ar trebui legalizată, mai ales că e o substanță inofensivă care te binedispune și te face să-l vezi pe Iulian Bulai călare, luptîndu-se cu minerii în timp ce umflă baloane în formă de animale.

2) Rareș Bogdan a fost surprins pe scări cu o sacoșă de rafie care zornăia – În urma controlului s-a descoperit că în sacoșă se aflau 150 de sticluțe de parfum Chanel No 5. Întrebat despre parfumuri, Rareș Bogdan a declarat că Chanel No 5 e un parfum unisex, în nici un caz un parfum de damă, cum se vehiculează pe anumite site-uri aservite PSD, toate parfumurile sînt originale, nu copii ieftine chinezești, și toate cele 150 de sticluțe sînt destinate consumului propriu, în nici un caz vînzării ilicite către diverși colegi.

3) Marcel Ciolacu a fost prins în timp ce încerca să scoată 150 de porții de ceafă de porc cu cartofi prăjiți din Palatul Parlamentului – Întrebat ce face cu ele, Ciolacu a declarat inițial că sînt toate pentru el, pentru că i-a scăzut glicemia, după care s-a răzgîndit și a zis că nu sînt pentru el, le ține pentru un prieten, după care s-a răzgîndit din nou și le-a spus agenților SPP că a găsit cele 150 de porții pe jos, nu știa ale cui sînt și voia să le predea la Poliție ca să fie găsit posesorul de drept. La o percheziție mai atentă, în buzunarele lui Marcel Ciolacu au mai fost găsite 150 de porții de ciorbă de burtă și 150 de prăjituri tip amandină, pentru că Amandina e un nume frumos de femeie și femeile au jucat mereu un rol important în PSD.

1 comentariu

  1. #1

    „…că socata e doar pentru consum propriu, e făcută de el împreună cu tata-socru”. O mica eroare de corectat: era vorba de tata-socu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint