Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 efecte nefaste ale începerii școlii

Zoom Top 3 efecte nefaste ale începerii școlii

Pentru cîțiva, întoarcerea la școală constituie un motiv de bucurie și emoție. Pentru noi, restul oamenilor, care nu sîntem ciudați, înseamnă iadul pe pămînt. Pregătiți-vă deci pentru cele șapte cercuri ale Infernului și alte cîteva surprize în plus.

1) Traficul infernal – Se știe că școlarii, dar mai ales preșcolarii, conduc foarte prost. Majoritatea nu știu nici măcar să facă un bastonaș, d-apăi să citeasca un semn de circulație. Așteptați-vă deci la coloane interminabile de puști de clasa a IV-a care se învîrt obsesiv în jurul unităților de învățămînt căutînd un trotuar pe care să-și parcheze S Klasse-ul. Apoi, sînt celebrii elevi de clasa a VII-a care au rămas cu permisul suspendat în vacanță și vin aduși de șofer. Ăștia sînt cei mai aroganți, dar nu-s mai breji nici golanii de clasa a IX-a care întorc pe interzis, pentru că au început pubertatea și nu acceptă să li se spună ce să facă.

2) Aglomerația din baruri – Potrivit psihologilor, întoarcerea la școală poate fi un moment traumatizant. Dacă coincide și cu lăsatul de fumat sau cu o cură de slăbire cu varză și mere verzi, atunci singurul refugiu pe care un elev sensibil îl poate găsi e în baruri. Dacă vreți totuși un moment de liniște într-un bar, în care să nu auziți că “Albertina are buzele total false, fată, i-a dat mă-sa bani după ce a divorțat de turc”, începeți să beți de dimineață, nici un adolescent care se respectă nu se scoală așa devreme. În plus, vă va ajuta să suportați mai ușor și traficul din oraș.

3) Prețul chiriilor – Majoritatea școlarilor nu trăiesc doar din alocație și din banii de buzunar ai părinților, ci și din diferite investiții imobiliare proaste la Minecraft și Fortnite. Așadar, după începerea școlii așteptați-vă ca prețul cocioabelor să crească semnificativ. Orice construcție aflată pe o rază de 30 de kilometri de centrul orașului va deveni “ultracentral” și “condiții lux”,  orice clădire mai veche de 1900 va deveni “construcție boemă încărcată de istorie” și orice apartament aflat în construcție și fără toți pereții ridicați va fi prezentat drept “proprietate spațioasă cu vedere spectaculoasă”.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100