Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un bărbat care s-a întors acasă la 5 dimineața cu ruj pe gât pretinde că Soros e de vină

Zoom Un bărbat care s-a întors acasă la 5 dimineața cu ruj pe gât pretinde că Soros e de vină

Momente grele pentru un bărbat din sectorul 3, care a trebuit să-i explice soției unde a fost până la 5 dimineața, de ce are ruj pe gât și cum se face că miroase a parfum. Scenele de groază s-au petrecut într-un apartament din Balta Albă, acolo unde presa îl aștepta încă de la 2 dimineața ca să vadă cu ce scuză ridicolă vine de data asta.

Bărbatul a urcat timid scările de la etajul 6, acolo unde ieșise din lift pentru că inițial uitase la ce etaj stă, și a deschis ușa sperând că toate lumea doarme. Evident, nu era cazul. Pe hol era lumina aprinsă și imediat și-a dat seama că nu scapă fără câteva declarații la cald.

”Nu a existat nici o femeie. Iar dacă a existat, n-o cunosc, nu știu cum o cheamă și am văzut-o o singură dată”, a explicat bărbatul, încercând disperat să găsească o poveste mai coerentă.

Pe care a găsit-o în final. Ea suna cam așa: ”Tot răul din această seară a pornit de la Soros. E un personaj malefic, care vrea să mă distrugă. A plătit femei să mă acosteze pe stradă și să mă dea cu ruj pe gât. Și nu doar atât. Alte necunoscute au pulverizat parfum pe mine fără să-mi dau seama și m-au închis într-un bar cu băieții, de-am stat la bere până la 5 dimineața, deși n-aveam nici un chef. Știi că nu-mi place”, a terminat bărbatul, într-o notă neconvingătoare, în timp ce-și mângâia nesigur mustața sură de baron local.

La ora transmiterii acestei știri, bărbatul susține în continuare că Soros finanțează o campanie prin care vrea să-i distrugă căsnicia. ”Vrea să pună mâna pe toată puterea pe care o am acum în familie. Dacă nu suntem atenți, o să aleagă el ce pizza comandăm în week-end și la ce filme mergem joia”, a încheiat bărbatul.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale