Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Viața privată a lui Blejnar

Zoom Viața privată a lui Blejnar

Stenogramele apărute ieri sînt prima crăpătură în zidul instituțional pe care Traian Băsescu l-a creat în jurul său în ultimii opt ani de zile. Ce se vede prin crăpătură? Nimic din ce nu se știa, nimic din ce nu s-a scris, nimic din ce nu s-a vehiculat deja în toți acești ani: un Blejnar slugarnic, un Blejnar care dă raportul la limita civiliei, un Blejnar căruia Elena Udrea îi zice ”dragule” (adevărul e că niciodată nu a avut gusturi la bărbați), un Blejnar pe care Dorin Cocoș îl sună să-i spună că i-a dat telefon doar așa, ca băieții, să-l întrebe pe unde o mai arde, că el e la un restaurant… Rămîne să se audă mai pe seară. Glumițe ca între tovarăși.

 

Da, toate aceste stenograme sînt despre viața privată a lui Blejnar, acolo unde el este intim cu Cocoș și Nuți, viața privată în care TB îi spune Sorin, deși nici nu-l cunoaște, deși nici n-au stat vreodată de vorbă pînă în 2011 – așa declară TB. Da, toate aceste stenograme sînt despre viața privată a lui Sorin Blejnar, cel care a cumpărat o casă în București cu 500.000 de mii de euro, deși ea valora 2 milioane, despre viața privată în care sindicalistul Marica îl sună amical ca să-i scoată un alt amic din rahat.

Se vede limpede că atît de dedicat a fost Blejnar muncii sale încît viața privată i se identifică aproape cu economia privată și cu privata pedelistă, unde Udrea, Cocoș și atîția alții își satisfăceau nevoile fiziologice de înavuțire.

Și pentru că, totuși, în viața privată a unui om nu se intră cu bocancii, recomand procurorilor să-o facă acum, cît încă nu s-a lăsat frigul și se poartă pantofi.

 

 

 

3 comentarii

  1. #1

    Siktiiiiiiir, Blejnare, siktiiiiiiiiiiir!

  2. #2

    Gresit ! Nu e doar viata privata a Domnului Blejnar ,ci confirmarea unei situatii simtite si banuite de multi romani :un grup cu puteri discretionare in fruntea tarii Ei sant cat se poate de cinstiti cand vorbesc de „sa ne aparam justitia! „- e a lor si mare nevoie au de ea…-„sa ne apram tara,sa o luam inapoi !”-tot a lor e ,doar ca niste „idioti sarantoci ” vor sa le incurce planurile lor. Da ! Ei sunt Conducatorii !Ei fac totul pentru binele Omului si implicit al Oamenilor …Doar ai lor….din tara lor privata .

  3. #3

    Imi pare rau, dar daca era ceva compromitator era deja la antena 3 😛

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint