Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

5 chestii cu Elena Udrea președinte al României

Zoom 5 chestii cu Elena Udrea președinte al României

1. O să fie amuzant cînd va ajunge președinte Udrea, pentru că, din obișnuință, pe la patru dimineața or s-o vadă gărzile de la Cotroceni cum fuge la mașină cu țoalele în brațe!

2. Abia cînd va ajunge Elena Udrea președinte o să înțeleagă și Licuriciul cel mare că nu sîntem tocmai un popor de neîndemînatici.

3. Primul președinte cu care se va întîlni Elena Udrea va fi președintele grupului francez PPR care, printre altele, deține Gucci și Yves Saint Laurent.

4. O vreme, pînă să se obișnuiască cu funcția, cînd va bate cineva la ușa biroului prezidențial se va băga sub birou. Scuze, scuze, va fi invers!

5. Doar ca să susțină economia din zona Palatului Cotroceni după plecarea lui Băsescu, Udrea îl va trimite în fiecare noapte pe la non-stopuri pe Lăzăroiu să cumpere batoane Fitness de zece milioane.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

1 comentariu

  1. #1

    oare cu ce am gresit noi, romanii, ca sa candideze la functia de presedinte o tziganca inculta si nesuferita. ce daca-i frumoasa–pentru gustul unora, tot face cas la gura cand vorbeste mult si repede si, desi pare pui, e vrabie batrana, i-au cam cazut penele(din cap), din alte parti i s-au tocit de folosinta…….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint