Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

9 lucruri pe care nu le ştiai despre bomba de la Piatra Neamţ

Zoom 9 lucruri pe care nu le ştiai despre bomba de la Piatra Neamţ

Poliţiştii au fost miraţi să vadă o bombă în plină stradă, avînd în vedere că majoritatea petardelor din oraş au plecat în Italia şi s-au făcut dansatoare.

Un cetăţean cu un singur ochi şi o singură mînă s-a oferit să arunce bomba în foc, la fel cum a făcut şi cu celelalte bombe neexplodate din cel de-Al Doilea Război Mondial, pe care le-a găsit pînă acum.

Poliţiştii şi-au dat seamă că se confruntă cu o bombă după ce au auzit nişte bombăneli suspecte.

Primăria s-a oferit să cumpere bomba şi s-o monteze într-un parc de distracţii, fiind de notorietate faptul că singura tiri-bombă din oraş s-a stricat în 2003.

Dezamorsarea dispozitivului exploziv a fost amănată pe o altă zi deoarece nimeni n-avea un ciocan la el.

Mai mulţi fani ai Ceahlăului Piatra Neamţ le-au strigat geniştilor: “Cine nu sare, cine nu sare, ori este gabor, ori a scăpat de detonare”

Geniştii au fost atenţionaţi de autorităţi să nu strice bomba deoarece există deja mai mulţi cetăţeni arabi influenţi care doresc să o achiziţioneze.

După operaţia de dezamorsare, bombei i s-a spus să revină în două săptămîni ca să i se scoată firele.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului au ajuns la concluzia că nu e vorba despre o răfuială în stil mafiot, pentru că bomba nu avea nici o sabie la ea atunci când a fost descoperită.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint