Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

9 lucruri pe care nu le știați despre gestul lui Meme Stoica

Zoom 9 lucruri pe care nu le știați despre gestul lui Meme Stoica

1. Văzîndu-l pe Meme însoțit de bodyguarzi, asiști la o premieră: prima maimuță care și-a luat gorile.

2. Colegii de pușcărie ai lui Gigi – violatori de bătrîne, criminali în serie, pedofili – au fost oripilați de gestul lui Meme: "N-am întîlnit jeg de om mai mare ca ăsta!"

3. După vorbele de zdreanță și comportamentul de hahaleră, Meme Stoica merge la Muntele Athos să se roage însoțit de Luțu. N-ar face nimic din toate acestea, dacă Gigi nu i-ar fi zis să-i țină locul la Steaua cît lipsește.

4. Nevasta lui Meme a mărturisit că acesta a venit acasă foarte afectat: "Era foarte nervos, m-a bătut pînă la ziuă. Chiar regretă ce i-a făcut reporteriței!"

5. Tot ce-și dorește Meme este ca Dumnezeu să-i dea puterea de a nu se mai lăsa provocat. De-acum înainte, dacă reporterii îi dau obrazul, el le va întinde și pumnul celălalt.

6. Mache nu-și explică reacțiile lui Meme: "El era un băiat tare ascultător, îți mînca din palmă. Iar după ce păpa tot, pe mine mă mai și lingea".

7. La Muntele Athos, Meme o să-i mulțumească lui Dumnezeu că i-a dat tăria de caracter să nu o violeze pe reportera de la ProTV, așa cum i-a venit ideea la un moment dat, cînd a văzut că bodyguarzii au imobilizat-o.

8. Giovani Becali, văzînd ce a făcut Meme, l-a avertizat: "Tu nu ne faci nouă familia de rîs. La Steaua, Gigi trebuie să fie cel mai jegos, nu tu, un puțoi cordit!"

9. Cei care au asistat la incidentul dintre Meme și reporteră spun că lupta ar fi fost inegală: "Meme e mai slăbuță, cred că cealaltă, reporterița i-ar fi umflat botul".

1 comentariu

 1. #1

  Bun articol. Pe cand si unul despre marea ziarista Tanasescu, cea care ii provoca pe jucatori sa comenteze declaratiile patronului, care venise chipurile la antrenamentul lui Vardar si cand i s-a zis ca e antrenamentul Stelei si nu e public in loc sa plece, cerand scuze sau nu, a spus ca are acreditare ca si cum despre asta era vorba ? Sunt curios ce i s-ar fi intamplat unui reporter obraznic in Anglia unde regula se respecta ? Diferenta este ca ar fi fost data afara de paza stadionului. In fotbalul romanesc trebuie sa iti faci dreptate singur.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint