Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

A apărut Testul Barza pentru femeile cărora le întîrzie salariul

Zoom A apărut Testul Barza pentru femeile cărora le întîrzie salariul

Mariana Cîmpeanu, ministrul Muncii, a anunțat că guvernul va scoate curînd pe piață Testul Barza pentru angajatele cărora le întîrzie salariul.

"Femeile trebuie să știe dacă vor primi banii abia peste 9 luni", a declarat Mariana Cîmpeanu.

Guvernul va iniția o serie de măsuri prin care tinerii căsătoriți să fie sprijiniți să facă bani. "Drama este că în zilele noastre familiile tinere nu mai fac nici un ban. Dacă ne amintim, pe timpul lui Ceaușescu fiecare familie făcea cîte doi, chiar trei, bani. Acum mulți își doresc, dar nu au condiții să-i facă și să-i înmulțească", a declarat și primul ministru, Victor Ponta.

Alte știri:

Un nou caz de falsificare a CV-ului. De data asta, este vorba de Eba care a trecut în CV că e absolventă de colegiu electoral.

Din cauza dimensiunilor, pentru decorarea lui Kovesi, Băsescu a apelat la o firmă de decorații interioare.

Florin Condurățeanu i-a prescris lui Dan Diaconescu un ceai și un regim alimentar care îl va face, în foarte scurt timp, să pară foarte bogat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint