Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

A plecat să fie prinț printre îngeri

Zoom A plecat să fie prinț printre îngeri

Băștinașii de pe o insulă din Pacificul de Sud îl consideră pe Prințul Philip o zeitate și spun că acesta se va întoarce sub formă de spirit ca să ajute lumea. S-ar putea ca respectivii băștinași să aibă o surpriză destul de mare: Prințul Philip a declarat la un moment dat că, dacă e să se reîncarneze vreodată, i-ar plăcea să se reîncarneze într-un virus mortal care să rezolve problemele de suprapopulare a lumii.

Alexei Navalnîi a dispărut în sistemul de detenție rus. Probabil de-aia a mobilizat Putin 100.000 de soldați la granița cu Ucraina. Ca să-l caute.

Pfizer a anunțat că oprește temporar livrarea de vaccin către Israel pentru că autoritățile israeliene n-au plătit încă ultimele 2,5 milioane de doze. O posibilă soluție ar putea fi ca Pfizer să-i treacă pe caiet pînă cînd Israelului îi intră salariul sau speciala la păcănele.

BBC-ul a primit munți de plîngeri din partea telespectatorilor supărați că se vorbește prea mult despre moartea prințului Philip. O alternativă înțeleaptă pentru telespectatorii britanici ar fi să dea pe RTV sau Antena 3, de unde pot afla că Prințul Philip a fost omorît de Raed Arafat în timpul evacuării forțate de la Spitalul „Foișor“.

Un șofer de camion francez, emigrat în Canada, la Québec, a picat testul de limbă franceză. Asta nu-i nimic, doamna Maria Grapini pică constant testul de limbă română și ea nici măcar n-a trebuit să emigreze, o face din confortul propriei case.

Echipajul unui submarin olandez a fost surprins făcînd grătar în apropierea coastelor Marii Britanii. Martorii oculari spun că grătarul n-a fost tot, la sfîrșit marinarii s-au și torpilat.

O femeie din China a descoperit că viitoarea soție a fiului ei e fiica ei pierdută acum multă vreme. Un caz emoționant, demn de o telenovelă turcească. Totuși, dacă se întîmpla asta în județul Vaslui, nunta ar fi continuat fără probleme.

Poliția indiană a arestat doi oameni care jefuiau turiștii folosindu-se de maimuțe. La o inspecție mai amănunțită s-a descoperit că ambii erau taximetriști pirați de Centrul Vechi.

O variantă rusească a Stăpînului Inelelor, din 1990, a fost descoperită în arhivele Internetului și arată exact cum v-ați putea închipui. De exemplu, în versiunea asta, Vladimir Putin alege să păstreze inelul, după care elfii și dwarfii invadează Ucraina.

Un fost angajat al NASA a furat rocă lunară în valoare de 21 de milioane de dolari ca să poată face sex cu prietena lui pe Lună, apoi prietena lui l-a informat că e în perioada aia dificilă a Lunii.

Un grup de oameni de știință americani susțin că au descoperit o nouă forță a naturii. E vorba despre curent.

Un număr surprinzător de mare de oameni s-au apucat să scrie ficțiune erotică despre vaporul care a rămas blocat în Canalul Suez. Pare fix ceva ce ar citi Traian Băsescu între două postări vitriolante pe Facebook.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cel mai primejdios drum

  11 mai 2021

  Marele explorator care a călcat pe spinarea aligatorilor din mlaștini, dansînd pe buza prăpăstiilor cu rucsacul în spinare, înfășurat în voalul de zăpadă al miresei din Kilimanjaro, după ce a […]

 • Baroni, aruncați armele!

  11 mai 2021

  La parastasul ursului Arthur nu s-a auzit nici un bocet pesedist. Nici liberalii și nici ungurii nu s-au grăbit să-și tragă mucii la căpătîiul splendidei fiare. Toți iubitorii de natură […]

 • Vaccinații über alles

  11 mai 2021

  Bâjbâim neputincioși încă de la începutul lui 2020, în încercarea de a găsi un dușman cât de cât decent. Să fie măcar vizibil, să-l putem fotografia, filma și expune public, […]

 • De ce e mai coruptă stînga decît dreapta

  4 mai 2021

  Cine a furat mai mult: PDSR-ul lui Ion Iliescu în lungul și înverșunatul lui jaf din anii ’90 sau CDR-ul lui Constantinescu în haotica guvernare din anii 1996-1999? Cine s-a […]

 • Emasculata concepție

  4 mai 2021

  De ce se ratează complet partidele și politicienii așa-zis noi atunci când ajung la putere sau în apropierea ei? E o întrebare pe care uneori nici măcar nu vrem să […]